Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, bugün mi11t MTK cihazıma mıuı14 geldi. Çift sim imei atıldı güncellemek istiyorum. İmeiye zarar vermeden nasıl yapabilirim? İmei atarsan bir daha imei yazılımla olmaz diyorlar doğru mu?
Arkadaşlar eski telefondaki imei numaralarıyla çift sim kayıt yaptırdım. Fakat 1 hattın numaraları yanlış girilmiş. Sorguladığım zaman yanlış imei kayıtsız gözüküyor. 4 ay sonra mı kapanır ne olur bilen var mı?
Arkadaşlar mi 11 t modeli cihazımın bl kilidini açacağım fakat bilgisayar görmüyor. normal modda görüyor fakat fastmode ekranında bağlanmıyor. Aygıt yöneticisinde android yazıp ünlem işareti çıkıyor. Lütfen yardım eder misiniz ? Kablo değiştim yine aynı
Arkadaşlar Mi 11T MTK telefonuma imei artıracağım. Direnç işlemle yapıldığı zaman güncelleme vs hiçbir sıkıntı olmayacağı söylendi. Siz ne önerirsiniz? Güncelleme almak istiyorum ve daha sonra sıfırlama vs durumunda bir sıkıntı yaşamak istemiyorum.
1667494847
Bir de her iki işlem içinde 400 tl...