FurkanAkin1903 kullanıcısının son içeriği

1. FurkanAkin1903

Soru Mi12 T Pro MIUI 14.0.2.0 yüklemeli miyim?

Arkadaşlar global sürüm cihazıma 14.0.2.0 güncellemesi geldi. Yapan arkadaşlar bir sıkıntıyla karşılaştınız mı şarj vs?
  2. FurkanAkin1903

Yardım İmei zarar görmeden MIUI14'e geçiş

Arkadaşlar merhaba, bugün mi11t MTK cihazıma mıuı14 geldi. Çift sim imei atıldı güncellemek istiyorum. İmeiye zarar vermeden nasıl yapabilirim? İmei atarsan bir daha imei yazılımla olmaz diyorlar doğru mu?
  3. FurkanAkin1903

Yardım Yanlış imei repair hk.

Arkadaşlar eski telefondaki imei numaralarıyla çift sim kayıt yaptırdım. Fakat 1 hattın numaraları yanlış girilmiş. Sorguladığım zaman yanlış imei kayıtsız gözüküyor. 4 ay sonra mı kapanır ne olur bilen var mı?
  4. FurkanAkin1903

Yardım Fastmode bilgisayar görmüyor.

Arkadaşlar mi 11 t modeli cihazımın bl kilidini açacağım fakat bilgisayar görmüyor. normal modda görüyor fakat fastmode ekranında bağlanmıyor. Aygıt yöneticisinde android yazıp ünlem işareti çıkıyor. Lütfen yardım eder misiniz ? Kablo değiştim yine aynı
  5. FurkanAkin1903

Diğer Xioami 11T Direnç mi Yoksa yazılım mı?

Arkadaşlar Mi 11T MTK telefonuma imei artıracağım. Direnç işlemle yapıldığı zaman güncelleme vs hiçbir sıkıntı olmayacağı söylendi. Siz ne önerirsiniz? Güncelleme almak istiyorum ve daha sonra sıfırlama vs durumunda bir sıkıntı yaşamak istemiyorum. 1667494847 Bir de her iki işlem içinde 400 tl...
Üst Alt