Furkan_K kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Xiaomi 11 ultra arka ekran hiç çalışmıyor

Merhaba, Xiaomi 11 ultra cihazımın arka ekranının çalışmadığını fark ettim. Düşme kırılma vs olmadı, game turbo yüzünden değil, kamera da da açılmıyor arka ekran?
  2. F

Çözüldü Mi 11 Ultra arka ekran açılmıyor

Merhaba bu sorunu yaşayanlar, düzeltebildi mi?
  3. F

Yardım Mıuı 14 geçtim ses azaldı yardım.

Merhaba, mıuı 13.0.2 den mıuı 14.0.4 e geçtim global sürüm, telefon 11t. Tahminimce ses %30-40 civarı azaldı. Bu sorunu yaşayanlar olmuş fakat çözümü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  4. F

Rom Yd 11t nasıl mıuı 14 yaparım?

Cihazım yd 11t şu an kayıtlı değil. Resetleyince IMEI gitti. Şuan kullandığım mıuı sürümü 13.0.2, mıuı 14 e güncelemek istiyorum nasıl yapabilirim? Telefonun kendisin de 13.0.5 güncellemesi var sadece, yapıyorum onu şuan belki ondan sonra gelir. Endonezya rom vs. nasıl oluyor? Globalden ne...
  5. F

Yardım IMEI yasal uyarı

Merhaba, daha öncede yasal uyarı diye mesaj gelmişti ama o başka bir IMEI idi. Şimdi tekrar mesaj geldi ve bu sefer benim imeim. Şu an e devletten sorguladığım zaman kayıt dışı IMEI yazıyor. Daha önce kayıtlı yazıyordu bu neden böyle oldu? Yd 11t 1692001701 Gelen mesaj IMEI 2 için ama iki IMEI...
  6. F

Soru Xiaomi 11t camera 5.0

Merhaba mıuı 13, android 12 telefonuma camera 5.0 kurdum ve çalıştı bi sorun olursa eski kamera sürümüne nasıl geçebilirim. Açıklama da android 13 ve 14 de çalıştığı yazıyordu ama bende çalıştı.
  7. F

Yardım Kamera uygulaması kayboldu

Merhaba, Kamera uygulaması ana ekrandan kayboldu ve kilit ekranında açınca siyah ekranda kalıyor 1686487748 APK olarak indirdim açılmıyor 1686487899 böyle oluyor
  8. F

Yardım Xiaomi 11t viper4fx Bluetooth kulaklık ayarları nasıl olmalı

Şikayetim Bluetooth kulaklıkta ses seviyesi düşüktü biraz araştırdım herkes bu modülü öneriyoreu, kurdum fakat nasıl kullanıcam çözemedim hangi ayarları açmam lazım *Genelde bass türü müzik dinlerim bass severim yani *Kulaklığım JLAB go Air Teşekkürler
  9. F

Yardım Mi 11t gcam ve modül önerisi

Telefonuma ilk defa root yaptım Gcam ve magisk modülü olarak ne önerirsiniz şu an bunlar var -adaway -safetynet fix
  10. F

Çözüldü Xiaomi 11t root atma ve l3 sorunu

cihaz yd IMEI atılı bt kilidi açık Netflix de l3 olarak gözüküyor root atarak gizlemem gerekiyormuş nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok yardımcı olur musunuz Nasıl root atacağım? Nasıl l1 yapacağım?
  11. F

Soru Mi 11t widevine l3 sorunu

Cihazım yd 11t Netflix de 540p yi geçmiyor bunu nasıl çözebilirim ya da uzaktan bağlanarak çözebilecek var mı?
Üst Alt