Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar çok garip bir olayla karşı karşıyayım.
Ses kısma tuşu fiziksel olarak basıyor, sıkıntı yok ( yani basılı kalma durumu yok tık tık ses geliyor) . ama telefonun sesini kısmıyor (deaktif). ama kullanıma engel olmuyor.
Öte yandan ses açma tuşu faal olarak çalışıyor. onda hiçbir sıkıntı...
arkadaşlar çok garip bir olayla karşı karşıyayım.
Ses kısma tuşu fiziksel olarak basıyor, sıkıntı yok ( yani basılı kalma durumu yok tık tık ses geliyor) . ama telefonun sesini kısmıyor (deaktif). ama kullanıma engel olmuyor.
Öte yandan ses açma tuşu faal olarak çalışıyor. onda hiçbir sıkıntı...
arkadaslar ne diyorsunuz mi A2 android alır mı sizce iki yıl güncelleme garantisi buna dahil olur mu ?
Android 11 alacak telefonlar! Tam liste! - Donanım Günlüğü
tam liste diye paylaşmışlar fakat android 10 çıktığında da mi a2 listede yoktu ama geldi. Sizce?
I was trying to test the eMMC but my phone just crashed. So i can't agree more with you!
This is stuff i found out:
-Bug with clearing cache is lag-free. (önbellek silinmiş)
-Video playback in google photos applies just to horizontal video recordings. ( g fotoğraflarda yatay video kaydı...
bir fark göremedim ve garanti dışı kaldığı için öyle durmasını istemedim. gcam yüklemek için atmıştım kullandım ama sistem güncellemesini rootlu telefonlarda yüklemiyormuş otomatikmen. bu yüzden geri döndürmeye çalıştım olmadı. bende talihsizlik oldu ama internette adam akıllı anlatan bi yer yok...
tavsiyem hiç bulaşma.. mi a2 telefonum vardı attım sonra pişman oldum kapatmak için biraz daha uğraştım. ve sonuç hardbrick. garantiye götürdüm 1190 tl anakart değiştirme ücreti istedi. daha yeni bugün istedi. şimdi deli gibi telefoncu arıyorum yapsın diye. hiç bulaşma kardeşim işin özeti kullan...
Evofone bootloopta kalan telefonu garantiye telefon gönderdim benimle dalga geçiyorlar 1200 tl ne demek ya ?!!!! telefonun sıfırı 1500 tl Allah belasını versin evofone tuzağına düşmeyin
sakin ol xburakatli bir hafta önce başıma geldi. ve 3 gün yataktan çıkmadan uğraştım yardımcı olurum zamanın, internetin ve bilgisayarın varsa.
1558898797
eğer telefon fullbrick olduysa edl rom gerekir. onda da telefonun içini açmak gerekir o da seni aşar. garanti varsa garantiye, garantisi...