Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar çok garip bir olayla karşı karşıyayım.
Ses kısma tuşu fiziksel olarak basıyor, sıkıntı yok ( yani basılı kalma durumu yok tık tık ses geliyor) . ama telefonun sesini kısmıyor (deaktif). ama kullanıma engel olmuyor.
Öte yandan ses açma tuşu faal olarak çalışıyor. onda hiçbir sıkıntı...
arkadaşlar çok garip bir olayla karşı karşıyayım.
Ses kısma tuşu fiziksel olarak basıyor, sıkıntı yok ( yani basılı kalma durumu yok tık tık ses geliyor) . ama telefonun sesini kısmıyor (deaktif). ama kullanıma engel olmuyor.
Öte yandan ses açma tuşu faal olarak çalışıyor. onda hiçbir sıkıntı...
Aracın Multimedyasına telefonu yansıtmak istiyorum xiaomi mi a2 cihazı var o direkt yansıyor. ama mi note 8 bağlandığında siyah ekran görünüyor. Wifi de yok zaten. Bi fikriniz var mı telefonu yansıtmak için.
Telefonum Xiaomi Mi A2 ve kablolu bağlantı ile bağlanıyor.
1602620488
Reis Arabada multimedya var bağlanmıyor şu an miracast falan da olmuyor napmam lazım sence. Multimedyada wifi yok zaten. bi fikrin var mı
rootluysa mi a2 gcam yaz modeline göre indir ben kullandım ama pek bir farkı yok bahsedildiği gibi. gece çekimi gerçekten iyi ama bunu kendi kameranda da yapabilirsin. fotoğrafı çekersin snapseed den aydınlatırsın aynısı oluyor. o yüzden kullanmaya değmez gibi geldi bana çünkü orijinal gcam...
arkadaslar ne diyorsunuz mi A2 android alır mı sizce iki yıl güncelleme garantisi buna dahil olur mu ?
Android 11 alacak telefonlar! Tam liste! - Donanım Günlüğü
tam liste diye paylaşmışlar fakat android 10 çıktığında da mi a2 listede yoktu ama geldi. Sizce?