furkan5500 kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru ses kısma tuşu çalışmama

arkadaşlar çok garip bir olayla karşı karşıyayım. Ses kısma tuşu fiziksel olarak basıyor, sıkıntı yok ( yani basılı kalma durumu yok tık tık ses geliyor) . ama telefonun sesini kısmıyor (deaktif). ama kullanıma engel olmuyor. Öte yandan ses açma tuşu faal olarak çalışıyor. onda hiçbir sıkıntı...
  2. F

Soru Ses tuşu basıyor ses artırıyor, ama ses kısmıyor

arkadaşlar çok garip bir olayla karşı karşıyayım. Ses kısma tuşu fiziksel olarak basıyor, sıkıntı yok ( yani basılı kalma durumu yok tık tık ses geliyor) . ama telefonun sesini kısmıyor (deaktif). ama kullanıma engel olmuyor. Öte yandan ses açma tuşu faal olarak çalışıyor. onda hiçbir sıkıntı...
  3. F

Rom Twrp Error 1

arkadaşlar mi 10 pro cihazıma v15.2.2 eu rom atmayı denedim. fakat install dedikten sonra Error 1 hatası veriyor nasıl çözeceğim
  4. F

MIUI 12.5 Mi 10 Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.2.0.RJAEUXM İndirme Bağlantıları

indirdim fakat sim görmüyor ne yapmam lazım
  5. F

Soru Note 8 pro telefonun ekranını dönüştürücü ile yansıtabilirmiyim?

Aracın Multimedyasına telefonu yansıtmak istiyorum xiaomi mi a2 cihazı var o direkt yansıyor. ama mi note 8 bağlandığında siyah ekran görünüyor. Wifi de yok zaten. Bi fikriniz var mı telefonu yansıtmak için.
  6. F

Yardım Mi 9 t hdmi

Telefonum Xiaomi Mi A2 ve kablolu bağlantı ile bağlanıyor. 1602620488 Reis Arabada multimedya var bağlanmıyor şu an miracast falan da olmuyor napmam lazım sence. Multimedyada wifi yok zaten. bi fikrin var mı
  7. F

Soru HDMI çevirici

reis bulabildin mi bir çözüm ?
  8. F

Soru Ekran yansıtma

Çözebildiniz, öğrenebildiniz mi ?
  9. F

Soru Mı A2 ye nasıl gcam kurabilirim

rootluysa mi a2 gcam yaz modeline göre indir ben kullandım ama pek bir farkı yok bahsedildiği gibi. gece çekimi gerçekten iyi ama bunu kendi kameranda da yapabilirsin. fotoğrafı çekersin snapseed den aydınlatırsın aynısı oluyor. o yüzden kullanmaya değmez gibi geldi bana çünkü orijinal gcam...
  10. F

Yardım A2 LİTE Açılmıyor

eğer birkaç kez reset atmaya çalıştıysanız olmadıysa rom atmak gereklidir diye düşünüyorum.
  11. F

Yardım Xiaomi Mi A2 androidone yazısında takılı kalma sorunu

kusura bakmayın geç gördüm. Zenex işinizi çözebilir hocam benim işimi çözmüştü. Zenex
  12. F

Yardım Mi A2 Kendi kendine yeniden başlıyor

bootloop döngüsüne girmiş telefonun. hard reset atmayı dene hızlı şekilde
  13. F

Anket Android 11 Mi A2

arkadaslar ne diyorsunuz mi A2 android alır mı sizce iki yıl güncelleme garantisi buna dahil olur mu ? Android 11 alacak telefonlar! Tam liste! - Donanım Günlüğü tam liste diye paylaşmışlar fakat android 10 çıktığında da mi a2 listede yoktu ama geldi. Sizce?
  14. F

Haber Ağustos güncellemesi geldi.

Nedir durum reis
Üst Alt