furkan5 kullanıcısının son içeriği

1. furkan5

Çözüldü 8 Ball Pool oyununda Bootloader unlock hatası alıyorum

Uygulamayı silip yükleyince düzeldi. Giriş yapabildim.
  2. furkan5

Dediğinizi yaptım ama yine de Bootloader Spoofer'de görünmüyor. Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Ama olmadı maalesef.
  3. furkan5

Bootloader Spoofer'de 8ball Pool listede görünmüyor. Uygulama Listemi Gizle 'de görünüyor, gizlemiştim zaten. Normal giriyordum oyuna. Şimdi giremiyorum.
  4. furkan5

Sağolun ikisi de yüklü ,hangisini gizleyeceğim oradan, ismi ne diye geçiyor.
  5. furkan5

8ball Pool düne kadar birşey yoktu girebiliyordum. Bu arada rootlu , apatch yüklü. Bugün başlıkta da belirttiğim üzere 8ball Pool custom rom bootloader unlock hatası veriyor. Oyuna giremiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşların fikirlerini bekliyorum. Teşekkürler.
  6. furkan5

Yardım Banka gizleme

Apatch kullanın. Ben girebiliyorum. Sıkıntı yok.
  7. furkan5

Yardım Poco X6 Pro alınır mı

Adam zaten hiç kurcalanmadıysa , açılmadıysa yaparım diye garanti veriyor. Kurcalandıysa yine bakarım ama kurtarabileceğime garanti veremem diyor Düşürmediğin , sert darbe almadığı sürece birşey olmayacağına da garanti veriyor zaten yaptığı işin arkasında yani. 3 gün içinde de elime ulaştı.Şu...
  8. furkan5

Benim cihaz akşam telefona baktım yattım, sabah kalktığımda kapanmıştı, hiç tepki yoktu. Hiç kurcalamadım, herhangi bir yere de götürmedim. YouTube den araştırdım. Hemen göndermedim, o ara Poco X6 Pro aldım. Onu kullanıyordum. Sonra bunu gönderdim.Yapıldı. Hiçbir sıkıntısı yok şu an. Poco X3 Pro...
  9. furkan5

Bende de Poco X3 Pro vardı kullanıyordum. Kronik arızadan dolayı kapandı. Sonra Poco X6 Pro aldım. Kullanıyordum. Sonra bu telefonu tamir ettirdim şu an Poco X3 Pro dan yazıyorum. Bildiğim kadarıyla Poco X6 Pro da kronik bir arıza duymadım. Yedek telefon olarak duruyor. Poco X3 Pro yu...
  10. furkan5

İpucu APatch ve KernelSU kurulumu

Teşekkürler
  11. furkan5

Teşekkürler sağolun , ben telefon güncellemesi den değilde , apatch 'a gelen güncelleme den bahsetmiştim. Yani Apatch'ı güncelleyince root kalkıyor.
  12. furkan5

Bu Apatch'ı nasıl yedekliyoruz. Güncelleme geldiği zaman güncelleme yapınca root gidiyor.
  13. furkan5

Soru Poco X3 Pro kapandı ve açılmıyor

Evet bahsettiğim kişiye yaptırdım. Hiçbir sıkıntı sorun yok. Memnunum.
  14. furkan5

Soru Poco X3 Pro kapandı ve açılmıyor

Ben yaptırdım 10 gündür kullanıyorum. Hatta şu an Poco X3 Pro dan yazıyorum.
Üst Alt