Yardım Poco X6 Pro alınır mı

Emiroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
.
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
Poco X6 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle merhaba,
Kullandığım Poco X3 Pro telefonum kronik işlemci sorunu nedeniyle geçtiğimiz yaz çöp oldu, bir süredir eski telefonla idare ediyordum, yeni telefon satın alacağım.
Poco X6 Pro dikkatimi çekiyor fakat önceki şeyleri yaşamak istemiyorum, uzun süre gidecek ve durduk yere saçma sapan tamiri olmayacak şeyler başıma gelmesini istemiyorum. En azından 3-4 sene götürmesini istiyorum günlük kullanımda.
Cihazda şu ana kadar bilinen kronik bir sorun var mı ?
Yurt dışı alırsam anakarta müdahale ile mi imei atılıyor ? Eğer öyleyse bunun cihaza bir eksisi olur mu ?
Eğer farklı cihaz önerisi olanlar eksisiyle artısıyla yardımcı olabilirse çok sevinirim, 15k'ya kadar nakit zorlayabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Emiroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
.
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koca forumda bu telefonu kullanan ve al alma diyebilecek kimse yok mu ?

Oyla:

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
Bende de Poco X3 Pro vardı kullanıyordum. Kronik arızadan dolayı kapandı. Sonra Poco X6 Pro aldım. Kullanıyordum. Sonra bu telefonu tamir ettirdim şu an Poco X3 Pro dan yazıyorum. Bildiğim kadarıyla Poco X6 Pro da kronik bir arıza duymadım. Yedek telefon olarak duruyor. Poco X3 Pro yu kullanıyorum şu an.

Oyla:

zuma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi note 3
Konular
0
Şu anda kullandığım cihaz . Zaman zaman hat kopuyor (gün icerisinde 8-10 kez) ve birkaç kullanıcıdan daha bunu duydum fakat kronik midir bilemiyorum. Işin uzmanlari daha net birşey söyleyecektir.

Oyla:

Emiroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
.
Konular
1
Bende de Poco X3 Pro vardı kullanıyordum. Kronik arızadan dolayı kapandı. Sonra Poco X6 Pro aldım. Kullanıyordum. Sonra bu telefonu tamir ettirdim şu an Poco X3 Pro dan yazıyorum. Bildiğim kadarıyla Poco X6 Pro da kronik bir arıza duymadım. Yedek telefon olarak duruyor. Poco X3 Pro yu kullanıyorum şu an.
Tamir ettirdiğiniz yerle alakalı farklı bir konuda yazmıştınız da aynı kişiden mi bahsediyorduk emin olmak için soruyorum, kim tamir etti ve ne kadar tuttu ? Cihazın durumu neydi o sırada? Mesela benim cihaz önce görüntü yoktu ses vs vardı sadece görüntü gitmişti. Bir yer tamir denemesi yaptı ve cihaz açılıştaki Poco ekranına kadar gelip oradan geri kapanıyordu ve şarja taktığımda ekranda batarya simgesinin üstünde çarpı vardı. Sonra gittiği yerden de hiç açılmaz halde geldi cihazda sıfır tepki şu an. Kaybedecek bir şeyim yok, bir yıl bile götürecek olsa tamir ettirip kullanabilirim.

Oyla:

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
Benim cihaz akşam telefona baktım yattım, sabah kalktığımda kapanmıştı, hiç tepki yoktu. Hiç kurcalamadım, herhangi bir yere de götürmedim. YouTube den araştırdım. Hemen göndermedim, o ara Poco X6 Pro aldım. Onu kullanıyordum. Sonra bunu gönderdim.Yapıldı. Hiçbir sıkıntısı yok şu an. Poco X3 Pro yu kullanıyorum. 2500 TL ye yaptırdım. Kargoyla beraber 2650 TL tuttu. CBN İletişim.

Oyla:

Emiroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
.
Konular
1
Benim cihaz akşam telefona baktım yattım, sabah kalktığımda kapanmıştı, hiç tepki yoktu. Hiç kurcalamadım, herhangi bir yere de götürmedim. YouTube den araştırdım. Hemen göndermedim, o ara Poco X6 Pro aldım. Onu kullanıyordum. Sonra bunu gönderdim.Yapıldı. Hiçbir sıkıntısı yok şu an. Poco X3 Pro yu kullanıyorum. 2500 TL ye yaptırdım. Kargoyla beraber 2650 TL tuttu. CBN İletişim.
Valla hocam öncesinde bu abiye göndermediğime o kadar pişman oldum ki. Yakında var ve adanada çokça iyi yorumu var diye bir yere verdim bir hafta bir hafta diyerek 1 ay kaldı cihaz en son bunu kimse yapamaz diyerek verdiler. Sonra bu abiye yazdım o da başkası açtıysa ben yaparım diyemem yapamasam da ücret çıkar dedi ben de zaten git gel yapılmasa da 1000 lira vermeye gerek yok diyerek farklı bir yere verdim ora da parça parça etti verdi geri yine aynı şekilde. Ben şunu anlamıyorum cihazın sorununu çözüp çözemeyeceğini anlamadan hani cihaza bakmadan neye göre fiyat hatta şu kadar garanti veriyorum diyebiliyorlar aklım almıyor. Hiçbir telefoncuya zerre güvenim kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum 2 yıldır kullandığım telefon müzik dinlerken kapandı pocoya biraz mesafeli yaklaşıyorum bu konudan aslında.

Oyla:

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
Adam zaten hiç kurcalanmadıysa , açılmadıysa yaparım diye garanti veriyor. Kurcalandıysa yine bakarım ama kurtarabileceğime garanti veremem diyor Düşürmediğin , sert darbe almadığı sürece birşey olmayacağına da garanti veriyor zaten yaptığı işin arkasında yani. 3 gün içinde de elime ulaştı.Şu an kullanıyorum. Keşke gönderseydiniz.Telefonunuz çöp olmazdı. Kullanırdınız ne güzel.

Oyla:

doganarslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
doğan arslan
Cihazım
redmi 12
Konular
5
Şu anda kullandığım cihaz . Zaman zaman hat kopuyor (gün icerisinde 8-10 kez) ve birkaç kullanıcıdan daha bunu duydum fakat kronik midir bilemiyorum. Işin uzmanlari daha net birşey söyleyecektir.
Bende de oluyor. Nedenini bulabildiniz mı acaba?

Oyla:
Üst Alt