Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı Ramazanlar dostlar Trendyoldan anneme anneler günü için redmi 8 siparişi verdim pazartesi akşam, bugün kontrol ediyorum hala kargoya verilmemiş yorumlara baktığımda 2 gün içinde elimde oldu gibi yorumlar çoktu sonuçta bu telefon kutusu olan bir ürün sadece kargolama yapılması gereken...
Arkadaşlar merhaba 3 yıldır mi5 kullanıyorum orijinal batarya performansı düşünce başka bir batarya ile değiştirdik, telefoncu orijinal batarya dedi 1 ay sonra batarya şişti götürdüm yine değiştirdi orjinal dedi bu sefer 2 hafta oldu şişmeye başladı arka kapak kalkamaya başladı. Neden şişerki...
Selam dostlar teknolojiden çok anlayan biri değilim,3yıl önce mi5 almıştım. Telefondan hala çok memnunum ancak son 2 aydır batarya sorununu çözemedik. Şarj hızlı tükenmeye başlamıştı bataryayı değiştirdik düzelmedi %30larda küt diye kapanmaya başladı ve şarj sıfırlandı. Pil kolektörü değiştirdik...