ft81 kullanıcısının son içeriği

1. ft81

Soru Ekran Yansıtma - Amazon Prime Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Telefonumda ekran yansıtma özelliğinde bir sorun yaşıyorum. Turkcell Tv+ ve Amazon Prime Video da ekran yansıtmada tv ekranında videolar gösterilmiyor. Sadece siyah bir ekran görünüyor. Evdeki diğer telefonumuz Samsung A31 de böyle bir sorun yok. Bunu nasıl çözerim acaba?
  2. ft81

Sohbet Ankara Çankaya'da ikamet eden var mı?

Çankaya çok büyük bir alan yaklaşık nüfus 1 Milyon. Bahsettiğiniz yer Çankaya'nın neresinde onu belirtirseniz daha kolay yardımcı olur arkdaşlar
  3. ft81

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

9.9.26 v2 yayınlandı. Aşağıdaki düzeltmeler var. MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. ft81

Rehber Mi 8 Lite Şebeke Sorunu Çözümü

Pil konusunda bir şey diyemiyorum. Emin değilim az mı çok mu gidiyor. Bu aralar çok yoğun video izleniyor telefonda MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ft81

Rehber Mi 8 Lite Şebeke Sorunu Çözümü

9.6.5 e dönerek rahatladım. Vodafone internet hızlarım düzeldi. Önceden 4G de 4MBit çektiği yerde şu anda 8-9Mbit değerlerine geldi. Merkezi yerlerde 30-40 Mbit lere geliyor. Umarım Miui11 de bu sorun çözülür.
  6. ft81

Haber Ankara'da mi store çok yakında

İşletmecisi kim olacak acaba?
  7. ft81

Haber Yurt dışından siparişlere kişi başı limit geldi!

Alacak paramız olmadığına göre sorun yok :D
  8. ft81

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

9.5.16 haftalık sürümden 10.3.2 stabile geçiş yaptım. Geçişte trwp ile datayı sildim. Şu anda mesajlaşma uygulamasına girdiğim sorun oluştu deyip atıyor. Acaba mesajlaşma uygulamasını tekrar mı kurmak lazım. Son sürümüne ait apk yı nereden bulabilirim?
  9. ft81

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

Redmi 5 plus ekran kırıldı fiyat ne olur acaba? Birde adres nedir? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ft81

Haber vergi muafiyeti kaldırıldı

Ayrıca alınan ürünler ÖTV ye tabi ise ek olarak ötv de alınacak :D Okuyunuz : YURTDIŞINDAN POSTA VE KARGO İLE ALIŞVERİŞTE GÜMRÜK MUAFİYETİ KALDIRILDI.
  11. ft81

Haber Cep Telefonlarına ÖTV Zammı Geldi!

Haha hepsiburada satıcılı tüm telefonlarda "geçici olarak temin edilemiyor " ibaresi gelmiş. Cep Telefonu Fiyatları ve Modelleri - 2019 Telefonları Burada!
  12. ft81

Haber Cep Telefonlarına ÖTV Zammı Geldi!

Fiyatlardaki artışı aşağıdaki tabloda daha iyi görebilirsiniz. Vergi matrahı 1500 TL üstü cihazlarda toplam vergi yükü %95 olurken,640-1500 TL arası cihazlarda %82 oluyor.
  13. ft81

Yardım Mi 8 - Type-C Çoklayıcı

Evet 1A ile şarjı görmüştüm benim derdim şarj değil aslında direk ses kaybı olmadan usb c den kulaklık çıkışı almak. Malum kablolu dönüştürücüler elbet birgün bozulacak :D 1555164210 Hızlı şarj için şöyle bir ürün varmış. US $11.29 40% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
  14. ft81

Yardım Mi 8 - Type-C Çoklayıcı

Ürünü aldınız mı? Yorumlarınız nedir?
  15. ft81

Yardım Mi 8 lite 2.Kamera sorunu

2. kamera sadece derinlik için var. Potre fotoğraflarında kullanılıyor.
Üst Alt