Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Telefonumda ekran yansıtma özelliğinde bir sorun yaşıyorum. Turkcell Tv+ ve Amazon Prime Video da ekran yansıtmada tv ekranında videolar gösterilmiyor. Sadece siyah bir ekran görünüyor. Evdeki diğer telefonumuz Samsung A31 de böyle bir sorun yok. Bunu nasıl çözerim acaba?
Pil konusunda bir şey diyemiyorum. Emin değilim az mı çok mu gidiyor. Bu aralar çok yoğun video izleniyor telefonda
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9.6.5 e dönerek rahatladım. Vodafone internet hızlarım düzeldi. Önceden 4G de 4MBit çektiği yerde şu anda 8-9Mbit değerlerine geldi. Merkezi yerlerde 30-40 Mbit lere geliyor. Umarım Miui11 de bu sorun çözülür.
9.5.16 haftalık sürümden 10.3.2 stabile geçiş yaptım. Geçişte trwp ile datayı sildim. Şu anda mesajlaşma uygulamasına girdiğim sorun oluştu deyip atıyor. Acaba mesajlaşma uygulamasını tekrar mı kurmak lazım. Son sürümüne ait apk yı nereden bulabilirim?
Fiyatlardaki artışı aşağıdaki tabloda daha iyi görebilirsiniz. Vergi matrahı 1500 TL üstü cihazlarda toplam vergi yükü %95 olurken,640-1500 TL arası cihazlarda %82 oluyor.
Evet 1A ile şarjı görmüştüm benim derdim şarj değil aslında direk ses kaybı olmadan usb c den kulaklık çıkışı almak. Malum kablolu dönüştürücüler elbet birgün bozulacak :D
1555164210
Hızlı şarj için şöyle bir ürün varmış. US $11.29 40% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı