Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zamanında Nokia 40 mp ile devrim yapmaya çalıştı fakat bugün durum ortada çünkü donanım kadar yazılım da önemli bence xiaomi yazılım konusunda appleı yakalayabilmek için devrimler üzerine çalışsa daha verimli olabilir
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler. usb hata ayıklamayıda açmıştım fakat geri kapatsam bir sorun teşkil eder mi veya benim açımdan herhangi bir olumsuzluğu var mı açık olmasının?
Mi10t cihazında bootloader kilidini açmak istiyorum fakat mi flash unlock uygulaması telefonumu görmüyor aygıt yöneticisinde de cihazım fastboot device olarak görünmüyor oem kilidi ve hesap işlemlerini hallettim sorun neyden kaynaklanıyor olabilir usb hata ayıklamak almamıştım açmak illa gerekli...
Arkadaşlar uzun süreli iPhone deneyiminin ardından mi10t ile Android dünyasına geçiş yaptım batarya ile ilgili şarjda %80 olunca pili koruma amaçlı durma olayı bu telefonlarda mevcut mu acaba? Birde genel anlamda neler tavsiye edersiniz daha verimli ve uzun ömürlü kullanma açısından. Şimdiden...
Cevaplar için teşekkürler artık elimize ulaşınca deneme yanılma ile en uygun olanı bulacağız o zaman
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum genelini inceleceğim zaman bu telefon asla romsuz kullanılmaz sonucuna ulaşıyorum herkes kurtuluş olarak bahsediyor ayrıca orjinal halinin stabil olmadığı ve birçok hatanın olduğunu dile getiriyorlar genelde bundan dolayı bende rom zorunluymuş gibi bir algı oluştu zaten
Tapatalk...
Arkadaşlar uzun yıllar süren iOS deneyimimden sonra almış olduğum Mi 10T bir kaç gün sonra elime geçecek ve ilk defa android telefon kullanacağım forumdan anladığım kadarıyla rom yüklemek zorunluluk gibi bir şey zaten ürün yurtdışı olduğu için bootloaderi açacağım bunun dışında Mİ10T kullanıcısı...
Ucu farkettim hocam onda sıkıntı yok ama genel anlamla ürünler açık kutu olduğu için bir de bu tarz ilk defa gördüğüm için emin olamadım belki başka kullanan da vardır sormak istedim
O zaman yarın detaylı fotoğraf paylaşayım hocam kablodaki qr kodu okutunca Xiaomi ile ilgili bir sayfaya yönlendiriyor fakat başlıktan emin olamadım yarın detaylı paylaşım yapacağım
Arkadaşlar almış olduğum yurtdışı Mİ10T den bu şarj cihazı çıktı orjinal midir acaba? Orjinal değilse kullanıp kullanmamam zarar verir mi orjinalini nereden temin edebilirim?