Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mediatek olarak gözüküyor geliyor port değişiyor çık gir yapıyor nasıl yapılır şimdi
1773187258
Aslında SP flash tool ile denedim flaşlamayı
1773187275
Bu hayatı alıyorum
1773187356
Portlarda bu şekil
Şimdi arkadaşlar ben şöyle bir hata yaptım yanlış preload dosyasını flaşladim telefona telefon sürekli PC ye bağlıyken söküp takma sesi geliyor ekranda görüntü yok fastboota alamiyorum yeni düzgün rom yüklemek için fikri olan varmı çok acil telefonsuz kaldim
merhaba telefonu hyperios 3 flasladım bl yi açıp fakat telefon açıldığında nv data compureded hatası almaya devam ediyorum bildiğim kadarıyla sorun modem dosyasından kaynaklı ımeı atılmış hocam bide bunu öğrendim adb ile modem dosyası flaşlasam düzelir mi acil yardım ederseniz sevinirim...
Öncelikle merhabalar dün eea olan Xiaomi resmi note 13 pro cihazıma hyperios 3 güncellemesini yükledim yeniden başlata bastığımda telefon recovery moduna geçip nv data is corrupted hatası verdi sonrasında birazdaha yeniden başlatıp telefonu açmayi başardim birkaç kere daha denedim güncellemeyi...
Öncelikle merhabalar dün eea olan Xiaomi resmi note 13 pro cihazıma hyperios 3 güncellemesini yükledim yeniden başlata bastığımda telefon recovery moduna geçip nv data is corrupted hatası verdi sonrasında birazdaha yeniden başlatıp telefonu açmayi başardim birkaç kere daha denedim güncellemeyi...