frknaknc kullanıcısının son içeriği

1. frknaknc

HyperOS HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Endonezya Kararlı Rom HyperOS1.0.3.0.UMFIDXM İndirme Bağlantıları

Xiaomi 13T (Aristotle) - Endonezya Kararlı Rom HyperOS1.0.3.0.UMFIDXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz. 2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz. 3)...
  2. frknaknc

Satıldı (SATILDI)Benks Telefon Soğutucu Fan Wireless Şarj Özellikli Benks W10 15W

Benks Telefon Soğutucu Fan Wireless Şarj Özellikli Benks W10 15W, hediye olarak geldi sadece kutusu kontrol etmek için açıldı hiç kullanılmadı, piyasa satış fiyatı 3.081 Tl,
  3. frknaknc

Rom Xiaomi 13T (Aristotle) - EEA Avrupa Kararlı Rom HyperOS1.0.7.0.UMFEUXM İndirme Bağlantıları

Xiaomi 13T (Aristotle) - EEA Avrupa Kararlı Rom HyperOS1.0.7.0.UMFEUXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz. 2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz. 3)...
  4. frknaknc

Xiaomi 13t takas

xiaomi 13t 12/256 cihazımı, redmi note 13 pro plus 5g 12/256 ile takas etmek istiyorum.
  5. frknaknc

Satıldı (SATILDI)Xiaomi 13T

Xiaomi 13T global yeşil 12/256 ihtiyaçtan satılık çift imeı kayıtlı bootloader kilidi açık hyper os kurulu ocak ayında tekno muazdan aldım. tertemiz kusursuz
  6. frknaknc

HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - EEA Avrupa Kararlı Rom HyperOS1.0.6.0.UMFEUXM İndirme Bağlantıları

Xiaomi 13T (Aristotle) - EEA Avrupa Kararlı Rom HyperOS1.0.6.0.UMFEUXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz. 2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz. 3)...
  7. frknaknc

HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Global Kararlı Rom HyperOS1.0.4.0.UMFMIXM İndirme Bağlantıları

Xiaomi 13T (Aristotle) - Global Kararlı Rom HyperOS1.0.4.0.UMFMIXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz. 2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz. 3)...
  8. frknaknc

Haber Xiaomi’de bir devir kapanıyor mu? Beklenmedik değişiklik

Xiaomi CEO'su Lei Jun, akıllı telefon operasyonlarından çekileceğini açıkladı. Jun, zamanını otomobile ayıracak. Xiaomi, elektrikli araç alanındaki çabalarını artırırken yönetim yapısını da değiştiriyor. Şirketin kurucusu ve CEO’su Lei Jun yaptığı son açıklamada, otomotiv bölümüne daha fazla...
  9. frknaknc

Haber Bir devir kapandı: Xiaomi, MIUI arayüzüne veda etti

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, yayınladığı bir veda videosuyla MIUI arayüzüne resmen veda etti. Şirket bundan böyle cihazlarında HyperOS işletim sistemini kullanacak. Ekim ayının sonunda Xiaomi, MIUI'nin yerini alması için geliştirilen HyperOS işletim sistemini tanıttı ve bugün şirket...
  10. frknaknc

Soru Xiaomi 14 Lite

Arkadaşlar Xiaomi 14 Lite çıkacak mı bir bilgisi olan var mı?
  11. frknaknc

Yardım Snapdragon 7s Gen 2 vs Dimensity 8050

Hangi işlemci daha güçlü arkadaşlar Snapdragon 7s Gen 2, Redmi note 13 pro kullanıyor, Mediatek Dimensity 8050, İnfinix Note 30 VİP kullanıyor hangi cihazı alayım almalıyım sizce.
  12. frknaknc

Haber Redmi Note 13 Pro ve Note 13 Pro+ Türkiye'ye geliyor!

Redmi'nin Note serisinin yeni üyeleri Note 13 Pro ve Note 13 Pro+, TDRA sertifikası alarak global piyasaya çıkışlarına hazırlanıyor. Bu modeller, Redmi'nin küresel pazardaki konumunu güçlendirecek. Xiaomi, kısa bir süre önce Çin'de Redmi Note 13 serisini tanıttı. Şimdi, son sertifikasyon...
  13. frknaknc

Haber Xiaomi Redmi Note 13 Pro ve Note 13 Pro Plus'un Avrupa fiyatı sızdırıldı

Çin'deki ilk çıkışlarının ardından, Xiaomi'nin Redmi Note 13 serisi Çin dışında. Birden fazla Redmi Note 13 serisi model yakın zamanda EEC, NBTC, SDPPI, FCC gibi sertifika sitelerinde ortaya çıktı ve yakında piyasaya sürüleceklerini doğruladı. Xiaomi henüz küresel lansmanı resmi olarak...
  14. frknaknc

Haber Xiaomi HyperOS takvimi genişliyor: Redmi Note 12 için hazır

Xiaomi‘ s yeni HyperOS güncelleme yakında Redmi Not 12 4G modeli. Bu tarafından onaylandı GSMChina, Redmi Note 12 4G / 4G NFC modeli için HyperOS test yapısını buldu. Kaynağa göre, Redmi Note 12 4G / 4G NFC modeli için dahili HyperOS yapıları OS1.0.1.0 ürün yazılımı sürümüne sahiptir.UMTMIXM ve...
  15. frknaknc

Yardım ımeı

bu cihazı alacağım arkadaşlar uygulama ile ımeı kayıt yapılıyor mu direnç kayıt olmadan
Üst Alt