frk_5534 kullanıcısının son içeriği

1. frk_5534

Rom Poco X7 Pro HyperOS 3 Eu rom

geçmiş olsun kusura bakma geç bakıyorum bende custom hyperOS rom kurdum çin romu kuracaktım redmi turbo 4 den portlamak lazımmış bende port bir custom rom buldum eğer kullanmak istersen link veririm günlük hayatta gayet akıcı oyunlarda fps sabit ama çok ısınıyor fan şart pil az gidiyor daha...
  2. frk_5534

tekrar yazılım attın mı mi flash tool dan
  3. frk_5534

aynen pekde bir şey farketmiyor
  4. frk_5534

reis bunu kurmayı vazgeçtim cn rom kurucam ne de olsa resmi değil bunun gibi bir sürü var sorun çıkabilir belki
  5. frk_5534

Çözüldü telefonum siyah ekranda takılı kaldı ilerleyemiyorum

Cihazı soft brick yapmışım kilidi bir uygulama aracılığıyla açmıştım güvenli açmadığım için rom kurarken brick olmuş ama düzeldi
  6. frk_5534

güncelliyorum chat gpt yardımı ile bir şekilde başardım cihaza romu kurdum
  7. frk_5534

cihaz redmi note 8 cihaza forumda bulunan otomatik twrpü yükleme aracı ile twrp yükledim cihaz bitince siyah ekranda kaldı hiç bir şekilde recovery açmıyor miflashtool ile rom kurmaya çalıştım flash xbl error hatası veriyor dünden beri yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor minimal abd and...
  8. frk_5534

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

bir sorum olacak farklı farklı 42 tarayıcıdan token aldım ama bunların hepsini aynı anda açarsam ban yermiyim
  9. frk_5534

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Bilgisayarım elimde olmadığı için termux tan yapmak zorunda kaldım şöyle bir kod verdi devam etmelimiyim?
  10. frk_5534

sağolasın teşekkürler
  11. frk_5534

telefoncu global kurmuş cihazım server kayıtlı ben kendim kursam bunu nasıl geri imei atıcam yardımcı olabilecek var mı?
  12. frk_5534

arkadaşın verdiği linkin eu rom olup olmadığını doğrularmısın 1767975436 sende mi bu linkten indirdin
  13. frk_5534

reis bi bakarmısın cihazım kaçak olduğu için eu romu telefoncuya kurdurdum ama aynı global hatta direkt global ayarlar kısmında hyper os yazısının altında xiaomi.eu yazmıyor ayarlar kısmı çin sürümüyle alakasız bir yardımcı olurmusun linkte ki kod ve cihazdaki kod bile uyuşuyor
  14. frk_5534

Yardım Poco x7 pro eu rom kullanan ya da bulan var mı?

Sağolasın reis kurdurcam ama sinyal ile bağlantı ile ilgili bir sıkıntı var mı cihaz kaçak mı?
  15. frk_5534

Yardım Poco x7 pro eu rom kullanan ya da bulan var mı?

Hocam bunu gördüm en sonda adam yeni rom sorumluluk almıyorum hatalı çıkabilir demiş o yüzden güvenemedim
Üst Alt