Çözüldü telefonum siyah ekranda takılı kaldı ilerleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frk_5534

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
X7 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12.5.5cn
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
cihaz redmi note 8 cihaza forumda bulunan otomatik twrpü yükleme aracı ile twrp yükledim cihaz bitince siyah ekranda kaldı hiç bir şekilde recovery açmıyor miflashtool ile rom kurmaya çalıştım flash xbl error hatası veriyor dünden beri yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor minimal abd and fastboottan " fastboot oem device-info yazarak kilidin açık olup olmadığına da baktım cihazın kilidi açık böyle kaldım ne yaparsam yapayım ilerleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler,stock recovery dosyası mifirmde yok linkleri kalkmış nedense eğer elinde olan varsa link ya da dosyayı verebilirmi,recovery yazmayı bilmiyorum

frk_5534

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
X7 pro
Konular
3
cihaz redmi note 8 cihaza forumda bulunan otomatik twrpü yükleme aracı ile twrp yükledim cihaz bitince siyah ekranda kaldı hiç bir şekilde recovery açmıyor miflashtool ile rom kurmaya çalıştım flash xbl error hatası veriyor dünden beri yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor minimal abd and fastboottan " fastboot oem device-info yazarak kilidin açık olup olmadığına da baktım cihazın kilidi açık böyle kaldım ne yaparsam yapayım ilerleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler,stock recovery dosyası mifirmde yok linkleri kalkmış nedense eğer elinde olan varsa link ya da dosyayı verebilirmi,recovery yazmayı bilmiyorum
güncelliyorum chat gpt yardımı ile bir şekilde başardım cihaza romu kurdum

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bootloader kilidi açık mı? resimdeki gibi kontrol edin.

Ekli dosyalar

• bootloader.jpeg
    bootloader.jpeg
    161,4 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt