FrK kullanıcısının son içeriği

1. FrK

Yardım RN9 PRO 11.0.4.0 nasıl yaparım?

Merhabalar RN9 Pro telefona sahibim. Daha yeni BL kilidini açtım. Miui 11 sürüm 11.0.4 yapmak istiyorum nasıl yaparım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. FrK

Yardım RN9 PRO Yavaş Sarj Sorunu

Merhabalar arkadaşlar yakın zaman önce bir konu açmıştım fakat orjinal sarj aleti olmadığından arkadaşlar pek fazla yardımcı olamamıştı. Orjinal sarj aleti aldım. Sorunum şu elimde iki adet RN9 PRO var. Biri gri biri yeşil. Yeşil olanda herhangi bir sorun olmadan turbo sarj yapabiliyorum ve...
  3. FrK

Yardım Orjinal 30W sarj aleti nerden bulabilirim?

Xiaomi RN9 PRO telefona orjinal hızlı sarj aletini nereden bulabilirim?
  4. FrK

Yardım RN9PRO Hızlı sarj demesine rağmen yavaş sarj oluyor

Merhabalar kardeşime ve bana olmak üzere iki telefon aldık. Kardeşimin telefonu sarja taktığımızda hızlı sarj yazıyor ve hızlı sarj ediyor onda sorun yok ama benim telefonumda hızlı sarj yazmasına rağmen saatte %10 - %12 sarj ediyor. Taktığımda sarjı %20 idi üstünden 1.5 saat geçti fakat sarjı...
  5. FrK

Yardım RN9 Pro Alırken Neye Bakmalıyım?

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda RN9 Pro almayı düşünüyorum. Telefon 128 Gb ve fiyatı 2100 TL gibi bir fiyat. Satıcı arkadaşın bir dükkanı var. IMEI işini 1 hafta kullandıktan sonra kendi halledeceğini söyledi. Bu telefonu alırken sağına soluna veya nesine dikkat etmeliyim? Orjinal sarj aleti...
  6. FrK

Soru RN9S mi RN8 PRO mu?

Arkadaşlar merhabalar. Daha önce hiç Xiaomi telefon kullanmadım. Yakında kaçak bir telefon almak istiyorum. İki cihaz arasında kararsız kaldım. Note 9S' in tasarımı çok güzel. Ram vs. açısından Note 8 Pro çok güzel. Yazılım vb. açıdan sizce hangisini almalıyım?
  7. FrK

Çözüldü İlk defa xiaomi alıcam

Merhabalar öncelikle yeni bir Xiaomi almak istiyorum. Sahibinden sitesinde Gaziantep'te 1800 TL gibi bir fiyata RN9S cihazını gördüm. Bu cihazın kaçak olduğunu biliyorum. Bu tür cihazı almak uygun mudur? Bu cihazı aldığımda ne tür problemlerle karşılaşabilirim? Bu problemleri bu forumda...
Üst Alt