frezby kullanıcısının son içeriği

1. frezby

Yardım Mi 9T anakart tamiri

arakdaslar mehaba mi 9t telefonumda goruntu gelmiyo ekran saglam anakart da calisiyo test edildi anakartimin ekran flex kablosunun takili oldugu bord da 2 adet sigortaya,direnç e benzer ufacik paracalar kirilmis istanbulda bunu tamir edebilecek biri yada yer varmi yardimci olabilirmisiniz
  2. frezby

Tema Tema hakkında

arkadaslar mehaba ben kendi capımda tema etidleyip kullanıyorum ama bırsey benı cok rahatsız edıyor alttakı resımde kırmızı aıre ıcersındekı menu ve gerı tusları ortadakı home tusuna cok yakın gelıyor bana ben okla gosterdıgım sekılde menu ve gerı tuslarını saga ve sola dogru kaydırma home gerı...
  3. frezby

Yardım MI 6 Yakınlık Sensörü Yardım

arkadaslar kolay gelsın mı 6 yakınlık sensoru ve nfc calısmıyor bır yerden 100 tl ye sıfır yakınlık sen soru buldum degısırdım ama yıne caslımadı sebebı nedır bırde nfc de calsımıyor bılen varsa yardım edebılırmı sımdıden cok tesekkur ederım
  4. frezby

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Haklisiniz ben dikkat etmemisim 1 ile 3 karistirmisim
  5. frezby

Yardım MI5 Kapandı

Ayni sorun bendede var cozum bilen varmi
  6. frezby

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

mi6 9.3.7 link varmı ?
  7. frezby

Yardım Redmi 5 Plus Mi Flash Tool "Flash Modem Error" Hatası

Eyvallah kardesim Aynen oyle simdiki sikinti bootloader kilidini acmak cunki bootliader kilidi acilmadan global rom yuklen miyor 72 saat verdi kilidi acmak icin beklicez yapacak bisi yok
  8. frezby

sonunda cozdum belkı benım durumum da olan arkadaslar varsa onlar ıcın cozum yolunu anlatıyorum konuyu acar ken 3 hatadan bahsettım ılk ıkısınde farklı hata ucuncusunde ıse yukluyo ama acmıyor dedım bur da asıl hata benım ılkbasta yukeleme yaparken mı flash tool da rom yolunu tanıttıktan sonra...
  9. frezby

Clean all diyosun o sadece normalde var 64 bitte flash all var oyuz den dedim bu soyledigin yontemi 64 bitde denedim image klasorunu gorterdim yukleme yapiyo ama acilmiyo yarin ayni yontemi clean all yapip normalden denerim insallah olur
  10. frezby

Evet qualcom dahil butun driverler kurulu 1544035126 Sanirim 64bit degilde normal miflashtool icin soyluyorsun bu yontemi denemedim yarin denicem sonucu yazarim kardesim
  11. frezby

C D masa ustu hepsini denedim olmadi
  12. frezby

selamın aleykum arkadaslar beden dun redmı 5 plus a mı flash tool ıle rom yuklerken modem error hatası verdı baya ugrastım olmadı sonra 64 bıt flash toolı ındırdım ondada "belırtılmemıs hata faıled remote partıtıon flashıng ıs not allowed" dıye bı hata verdı bayabı arastırdım edl modunda yukleme...
  13. frezby

Yardım Mi5 sim kart etkinleştirilemiyor hatası

Cihaz imei kaydi nasil yapildi yani ithalaci garantilimi yoksa imeimi atildi eger imei atildiysa imei ucmus olabilir imei ni e devletten bi sorgula bence bakalim sonuc ne olacak MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. frezby

Yardım Mi5 sim kart etkinleştirilemiyor hatası

Telefonun 4g modun da ise 4g bazen cekmeye biliyo 3g moduna alip dene benim basima geldigi icin soyluyorum MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt