- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 8
MiuiPro_9.3.7 sagit sürümünde Google kamera atıyor kendini önceki sürümde yoktu bu sorun. Çözüm öneren..
?????MiuiPro_9.3.7 sagit sürümünde Google kamera atıyor kendini önceki sürümde yoktu bu sorun. Çözüm öneren..
Dediğim şekilde yapın düzelecektir..hlos bin dosyasız mıuı pro yu flaslayın..önce eu rom cihaz açılsın.sonra wipe cacheler..Tam yeni telefonda miuipro kullanayım diyordum. Bu gps sorunu ile Wifi sorunu vaz geçirdi beni. Aslında favorimdi miuipro
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9.1.3 bu yani ocak ayı başında çıkan rom. 9.3.1 yazmışsınız düzeltin isterseniz insanlar yanılmasın.Mi 6 sagit 9.3.1
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu dediginiz gps sorunu icin mi agps sorunu icin mi gecerli?Dediğim şekilde yapın düzelecektir..hlos bin dosyasız mıuı pro yu flaslayın..önce eu rom cihaz açılsın.sonra wipe cacheler..
Sonra zip ten sildiğiniz hlos binsiz zip dosyasını flaslayın..
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gps sorunu için..Bu dediginiz gps sorunu icin mi agps sorunu icin mi gecerli?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yardım...MiuiPro_9.3.7 sagit sürümünde Google kamera atıyor kendini önceki sürümde yoktu bu sorun. Çözüm öneren..
Haklisiniz ben dikkat etmemisim 1 ile 3 karistirmisim9.1.3 bu yani ocak ayı başında çıkan rom. 9.3.1 yazmışsınız düzeltin isterseniz insanlar yanılmasın.
kaç tl komisyon alıyorDenizbank bonus. İlk denemede başarılı oldu.