flashock kullanıcısının son içeriği

1. F

Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

Ben dediğin yöntemle yaptım sorunsuz kullanıyorum İngilizce satın aldım o uygulamayı yukarıda da belirttim zaten. Basmane valla haklısın ben kodlama bilmiyorum ama acaba yapabilir miyim diye uğraştım işin içinden çıkamadım maalesef keşke elimden gelseydi.
  2. F

Sevgili arkadaşım eklemeli dil olmasıyla ürün çevirisi arasında bağlantıyı nasıl kurdun hayret ettim. Kolaylıktan kastım oturup adam Türkçe öğrensin demek değil. Türkçe'de Latin harfleriyle yazılıyor İngilizce'de cihazlar arası yerelleştirme işlemi kolay diyorum orada ben. Yurtdışına ben de...
  3. F

www.geekdoing.com sitesi üzerindeki Türkçe çeviri işlemleri bitti maalesef ki yabancı bir arkadaşın keyfini beklemekteyiz. Keşke yazılım işinden anlasaydım da ivedi şekilde yapsaydım gene de bu işlerden anlayan arkadaşlara ufak bir ricam olsun elinden gelen varsa yaparsa süper olur. Maalesef...
  4. F

Bahsettiğin sitenin linkini atar mısın bana arkadaşım ben de bakmak isterim.
  5. F

Valla ben Pebble Time, AppleWatch, Amazfit Bip, Mi Band 2 ve son olarak Mi Band 3 akıllı saatlerini kullanıyorum emin ol kolumda hep Mi Band 2 takılıydı düne kadar. Dün de Mi Band 3 geldi ona geçtim. Ne kadar karmaşık akıllı saat o kadar çok uğraş. Arada bir diğerlerini de takıyorum değişiklik...
  6. F

Yok onunla hiç alakası yok angel~~
  7. F

Çoğu FW'yi kurup denedim bazısında aramayı sessize alma yok bazısı Çince aman aman farklar yok. Mi Band 3 English yazan FW zaten en güncel FW aramayı da sessize alma özelliği var tek sıkıntı hava durumu Çince ama onu da zaten uygulamadan çekiyor o da ilerleyen zamanlarda düzeltilir. Aşağıdaki...
  8. F

Denilen uygulamaya iPhone X iOS 12 Beta'da para verdim ve denedim sorunsuz şekilde İngilizce FW atılıyor Miband 3'e haberiniz olsun arkadaşlar. Global gelmedi diye üzülmeyin bu Mi Hearth Rate uygulaması ile PC ihtiyacı olmadan İngilizce yapabilirsiniz. Aynı zamanda sadece bu da değil çeşitli...
Üst Alt