FK9N6 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Mi8 aşırı ram kullanımı

Merhaba, mi8 kullanıyorum. MIUI 12.0.1 sürümündeyim. Son zamanlarda telefonu yeniden başlatınca boş olan ram miktarı 3.7, 4 GB arasında görünüyor. Normal şartlarda da uygulamaları bellekten silince 3.2-3.5 arası oluyor. Fakat 2-3 gün geçince bu rakam 1.6-2 GB a kadar düşüyor. Ön belleği...
  2. F

Yardım Görüntülü konuşmada YouTube, Instagram vb. Görüntü ve ses sorunu

Selamlar. Mi8 telefonuma LineageOS 20.0 sürümünü yükledim. Şu anda memnun olduğumu söyleyebilirim ama bir sorunum var. 1. WhatsApp'tan görüntülü konuşurken Instagram, YouTube veya Facebook benzeri uygulamalarda video izlerken, video ağır çekimdeymiş gibi oynatılıyor ve ses kesinlikle gelmiyor...
  3. F

Yardım Mi8 simgeler kayboluyor

Merhabalar. Resimde gördüğünüz gibi bazen simgeler kayboluyor. Üzerine tıklayınca düzeliyor ama bu sorun can sıkıcı. Çözümünü bilen var mı? Rom miui eu 12.5.2. Bu sorunu 12.0.3 sürümünde de yaşıyordum. Ondan önce 12.0.1 kullanıyordum ve oldukça sorunsuzdu. Sıkıldığım için bu Rom'a geçtim...
  4. F

Rom 12.0.1 Global vs 12.5.2 EU

Merhaba. Şu anda 12.0.1 sürümündeyim. Güncelleştirmeleri kapattım. 12.0.1'den memnunum. Bug yok denecek kadar az. Sadece bazen uygulamalardan çıkınca siyah saydam bir ekran geliyor o kadar. 12.5.2 kullanan arkadaşlar bu sürümü öneriyor musunuz? Bug, hız ve pil konusunda 12.0.1'den daha mı...
  5. F

Rom Mi8'e android 12 kurmak istiyorum

Merhabalar. Mi8 telefonuma saf android 12 kurmak istiyorum. Fakat tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kullananlar varsa, yorum yapabilirler mi? Instagram da hikaye paylaşımında kalite ne durumda? Ayrıca, BL kilidi açık. Son bir soru olarak, cihazım global. ritzy garantili. Ve şarj adaptörü...
  6. F

Soru Ritzy servisi önerir misiniz?

7 gün önce kapalı kutu aldığım mi8 cihazımın ekranında kare şeklinde iz var. Bunun yanık olduğunu sanmıyorum. Fabrikasyon bir hata gibi. Bugün ritzy'i aradım. Google maps yorumlarındaki meşhur Gülşah hanımla konuştum. Durumu anlattım ve kesinlikle tamir istemiyorum, değişim istiyorum dedim. O...
  7. F

Yardım Mi8'de yaşadığım bir kaç sorun

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 gün önce kapalı kutu mi8 aldım. İlk 3 gün memnun kaldım fakat şu anda bir kaç can sıkıcı sorun yaşıyorum. 1-ekran parlaklığı otomatik olmasına rağmen ve ilk 3 gün harika çalışmasına rağmen şu anda sapıttı. En karanlık yerde bile parlaklığı gereksiz artırıyor...
  8. F

Sohbet iPhone 7’den Mi8’e geçilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Benim iPhone artık ömrünü doldurdu diyebilirim. Pil sağlığı %82’lere düştü. Arada sistem şişiyor. Takılıp tepkilere geç cevap veriyor. Pubg açıyorum, akıcı- aşırı yüksekte oynatıyor. O da bir süre sonra ısınıp kasabiliyor. Özellikle şarjda oynarsam. En yüksekte hdr - yüksek...
Üst Alt