Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba değerli dostlar. Resmi olarak MIUI Global versiyonu için MIUI 14 güncellemesi geldi. Güncellemeyi yapan var mı? Performans ve batarya durumu nasıl?
Biliyorsunuz ki Mi11 Ultra için MIUI 13 rezalet bir sürüm. Bir çok hata barındırıyor, batarya performansı çok kötü taş çatlasın 6-7 saat...
Merhabalar. Yaklaşık 2 gündür MI 11 Ultra kullanıyorum. İlk kullandığımda Ai görüntü motoru bütün ayarlar açık, wqhd+ açık ve 120hz şeklinde kullanıyordum. Fakat batarya o kadar hızlı bitti ki çok merak ettim. Daha sonra bu ayarları Ai görüntü motoru hepsi kapalı, fhd+ ve 120hz olarak...
Merhabalar. Telefonum yaklaşık 7 aylık. Birkaç gün önce ön kamerayı çevirince kameraya bağlanamıyor hatası alıyordum. Ardından dün itibarıyla Android 10 güncellemesi yaptım. Şu an ön kamerayı çevirsemde arkadaki diğer kameranın görüntüsü gözükmekte.
1580656300
Edit: Fotoğraftaki görüntüler aynı...
Merhaba arkadaşlar 2018 in sonlarında poco almıştım. Fakat geçenlerde düşürdüm bununlamı alakalı bilemiyorum ama sağ kulaklıktan çok az ve kalitesiz bir ses geliyor. Sol kulaklıkta ise ses ve kalite azalması var. Yardımcı olursanız sevinirim. Forumda yeniyim başlığı yanlış açtıysam kusuruma...