Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok fazla dikkat etmemiştim haklısın ön satışta, ama 20 25gün içinde stoklara girme şansı varsa fiyat yinede ciddi uygun geldi bana, bi müşteri hizmetlerine sormak lazım
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhabalar, şuanda DX üzerinde mi8 128gb 1750 tl civarı, stok va açıkcası sipariş vermeyi düşnüyorum gümrük problemini halledebileceğim bir tanıdıgım oldugundan dolayı yalnız siteden daha önce hiç siparişte bulunmadım daha önce kullanan arkadaşlar mevcut mu ? Güvenilir mi problem...
Arkadaşlar 4aydır sorunsuz kullandığim mi6 som 15 gündür her tuş kilidi aç kapa yaptığımda, tuş kilidi harici bir ses çıkarıyor bir app bildiri sesi gibi naptım ne ettin çözemedim ara ara nette dolanırkende kendi kendine ses veriyor, başına gelen çözebilen varmıdır? Birde bu miui 9dan sonra...
yaklaşık 4-5 gündür şehir dışında olduğum için bende kullanıyorum Türk Telekom mobil veri üzerinden sorunsuz bağlantı alıyorum hatta şuanda da laptop üzerinden yorum yapıyorum, 8.2 kararlı sürüm var. Hiç problem yaşamadım henüz.
Öncelikle hayırlı akşamlar, cihazı yaklaşık 1 hafta önce aldım, şuan MIUI 8.2 / Kararlı 8.2.2.0 (NCAMIEC) sürümü mevcut çekme amacım birazda düşük ışık hakkında bilgi sahibi olmaktı. Açıkcası rüzgardan dolayı biraz zorlandım elim belki biraz titremiş olabilir netlik konusunda lakin çözünürlüğe...
hocam aslına bakarsan bugun mi6 da 6. günüm ve 6 gündür aynı problemi bende yaşıyordum, belki işine yarar şöyle anlatacağım AYARLAR> Bildirim & Durum Çubuğu >Uygulama Bildirimleri buradan kapalı olan app'lerinde ki bildirim ayarlarını açarak bildirimleri alabilirsin iyi forumlar.
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ilk günden bu yana uyku verilerinde hiç sıkıntı görmedim yalnız bilekliği biraz sıkı bağlamanız şart cihaz nabız ölçümü yapamadıgında saçmalayabiliyor.