firatbirben kullanıcısının son içeriği

1. firatbirben

Yardım Bilinen Spam Numaralar Listesi Var Mı?

Merhabalar Arkadaşlar Google telefon uygulamasının otomatik olarak engellediği spam numaralarının listesi var mı? Yada herhangi bir spam listesi var mı? Var ise MIUI telefon uygulamasına bu numaraları ekleyebilir miyiz? (Bu arada yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum. Numaraları tek tek...
  2. firatbirben

Soru Yurtdışı Kayıtlı Cihazın Mi Kilidini Açılır Mı?

Merhaba MIUI severler Önceki telefonum mi 8 se 3 gün önce kırıldı o nedenle 2 gün önce yurtdışı Kayıtlı Poco X3 NFC 6/128 aldım mi kilidi kapalı. Yurtdışı Kayıtlı Cihazın Mi Kilidini Açmak problem olur mu? Mesela IMEI silinmesi veya buna benzer ciddi bir sorun yaşar mıyım? Bunu yapmak istememin...
  3. firatbirben

Yardım Şebeke Portlama Yapılabilir mi?

Merhabalar mi 8 se telefon yanlışlıkla bootloader kilitlendi ve içinde chin stabil miui12.5 var. mi pc asistan ile eski sürümleri yüklemeye çalışıyorum fakat alt sürümleri kabul etmiyor. kilitli olduğu için twrp yüklenemiyor. twrp olmadığı için burada paylaşılan modem dosyaları yüklenemiyor...
  4. firatbirben

Yardım Kontrol Merkezi Özelleştirme ?

Merhabalar Kontrol Merkezinde bulunan simgeleri arttırmak ve satırları çoğalmak istiyorum yada kontrol Merkezinde yapılabilecek özelleştirmeler nelerdir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  5. firatbirben

Yardım Durum çubuğu yüksekliği

Merhaba Arkadaşlar Benim sorunum durum çubuğundaki yazıların küçük olmasından dolayı forumda bulunan Status Bar XL MIUI11.zip dosyasını yüklendikten sonra yazıların yarısının görünmemesi bunu düzeltmek için durum çubuğundaki yazıların yüksekliğini değiştirebilecek bir çözüm bulunabilir mi ...
  6. firatbirben

Rehber Mi Kumanda Türk Markalarını Eklemek

Merhabalar Arkadaşlar Öncelikle Ben Konu Açmaktan Pek Anlamam Bu Yüzden Kusurlarım Olursa Affınıza Sığınıyorum. Yaklaşık bir yıldır mi Kumanda da Vestel ve Seg marka televizyonlarımı ekleyemiyordum Marka seçeneklerinde Vestel, Seg ve Arçelik gibi bir kaç Türk malı marka görünmüyordu tesadüfen...
  7. firatbirben

Yardım mi 9 se magisk kurulumundan sonra twrp ye geçiyor açmıyor...

Aynı Sorunu Mi 8 SE telefonumda bende yaşıyorum Xiaomi.eu Beta son 2 sürümünde yaşadım bul olayı bende çok şey denedim çözüm bulamıyorum ( Ben tam format atmıyorum sadece sistemi / dalvik / cache' i silip yeniden yüklüyorum twrp sürümlerini deniyorum) Telefonda Çok fazla uygulama olduğu için...
  8. firatbirben

Mod CustoMIUIzer (Modül)

Haklısınız dört gözle güncellemeleri bekliyorum Ve tekrar tekrar elinize sağlık
  9. firatbirben

Mod CustoMIUIzer (Modül)

Elinize sağlık Tam da istediğim ayarlar var Fakat miui 11 kullandığım için bazı ayarlar uyum sağlamıyor Ama yinede mükemmel bir program ve Türkçe yapmanız harika olmuş
  10. firatbirben

Rom Mİ 8 SE Mi room rom

Merhaba ben telefonu aldığımdan bu yana yaklaşık 10 aydır miui eu beta kullanıyorum ve çok memnunum. başka romlarıda merak ediyorum ama miui rom çok kullanışlı olduğu için hiç gerek duymadım başka rom kurmaya. Kendimce eksik gördüğüm bir kısım var oda üst panelde saat ve pil yüzdesinin küçük...
  11. firatbirben

Mod [Yeni] MI8 SE - Dual Speaker Audio Mod [Çift Hoparlör]

Hızlı cevabınız için teşekkür ederim
  12. firatbirben

Mod [Yeni] MI8 SE - Dual Speaker Audio Mod [Çift Hoparlör]

MERHABALAR BEN DSAM_FOR_MI8SE_29.04.2019 İNDİRİME LİNKİNİ BULAMADIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  13. firatbirben

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Elinize sağlık tasarım gerçekten çok güzel olmuş İzin verirseniz küçük bir fikir vermek isterim Telefondan siteye girince ekrana herşeyin sığmasını isteriz bu nedenle yazılar biraz daha küçük olursa daha iyi olur gibi Tabi sizler daha iyisini bilirsiniz
  14. firatbirben

Yardım Ses menüsü 4 lü icon

Merhaba bende de aynı sorun var Keşke çözümü olsaydı Telefonum Mi 8 se
  15. firatbirben

Diğer MIUI 11 Launcher

Aslında hoşuma gitti ama daha çok geliştirilmeli diye düşünüyorum
Üst Alt