firan34 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Parmak izi çalismiyor

Crdroid 6.4 romdayim, android 10, Arkadaslar, mi 9 lite persist.img dosyasi lasim, parmak izi çalismiyor, 3-4 rane rom denedim hep ayni, yardim rica ediyorum
  2. F

Yardım Telefona mesaj gelmiyor.

Telefona rom yükledim yükleyeli mesajlar gelöiyor, rom değiştirmeden, format data yapmadan çözebileceğim bir yöntem var mu ? Not: VOLTE KAPALI
  3. F

Rom an droid 8.1 romlar

Android 8.1 global, eea veya custom rom linklerine nerden ulaşırım ( şu an miui 10 global eea dayım, bootloader açık, telefonum mi 9t pro
  4. F

Uygulama Migrate Yedek Alma [Görsel Ekli] [Root]

Manuel yöntem ne peki, farklı twrp ler de çözüm değil. Swift backup nasıl bişey acaba bi de ona bakalm
  5. F

Uygulama Migrate Yedek Alma [Görsel Ekli] [Root]

Twrp ile ben de yükleyemedim hiç, aynı android sürümünde olmama rqğmen, siz peki uygulama içinden restore seçeneği ile nasıl yüklediniz, ben restoreye girdiğim zaman sadece twrp den zip flashlamaya dair anlatım var
  6. F

MIUI 11 [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27

@ Theyusa23 hocam tek tuş twrp ve orange fox twrp ile format data ve recover rebbot sonrası deniyorum bir türlü olmuyor, siz hangi twrp ile yaptınız.
  7. F

Rom Redmi K20 Pro/Mi 9T Pro MIUI MS Rom 9.8.1

HOCAM HANGİ ÇİM ROMUNU KURDUNUZ FASTBOOTTAN, ACEMİYİM , HANGİ ÇİN VERSİYONU İSE LİNK VEREBLİR MİSİNİZ Aksan
  8. F

Yardım Rom yüklerken error 7 hatası

1573386808 Hocam bu yanlış rom mu şimdi kurulu olan 1573386977 O zaman önce bhsettiğiniz raphael global kurup sonra mı custom rom denemeliyim 1573387011 O zaman önce bhsettiğiniz raphael global kurup sonra mı custom rom denemeliyim @ attcaksaw
  9. F

Yardım Rom yüklerken error 7 hatası

Rom yüklerken error 7 hatası alıyorum, birkaç rom denedim gene aynı, farklı twrp lerde denedim gene aynı, global 10.3.1 sürüm, çözümü bilen var mı ?deyim.
  10. F

Yardım xposed frame-bootlap sorunu

oreo ama unutmuş olamaz mıyız yardımın eksik olsun dostum sağol 1553110049 kardeşim teşekkür ederim 1553110113
  11. F

Yardım xposed frame-bootlap sorunu

note 6 pro ya xposed framework yükleme gafletine düştüm. tel bootlapa düştü. uninstall xposed flashlayacam ama bulamadım. yardımcı olur musunuz
  12. F

İpucu "Hücre Bekleme" Sorunu

bende de tam tersi, wifi da sıkıntj yok, hücre bekkemede var, hala cebelleşyrm
Üst Alt