firan34 kullanıcısının son içeriği

1. F

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Elite 14.0.3 romdayim ve rom atmayi sevmyrm, bir turlu sarji uzun giden stabil bi miui rom bulamadim,bunda da andorid sistem yuzde 45 e yakin sarj yiyor, hiçbirşey istemrm,sadece şarji uzun gitsin stabil olsun, bana bi miui rom soyleyin Allah askiniza, geceyim bi daha da rom mom işine bulaşmayim
  2. F

Rom Note 10 proda hangi romu önerirsiniz

1664821008 10 proya gore artisi ne hocam f3 ün 1664821167 f3 de pahaliymis
  3. F

Yardım Parmak izi çalismiyor

Tesekkur ederim
  4. F

Yardım Parmak izi çalismiyor

Crdroid 6.4 romdayim, android 10, Arkadaslar, mi 9 lite persist.img dosyasi lasim, parmak izi çalismiyor, 3-4 rane rom denedim hep ayni, yardim rica ediyorum
  5. F

Rehber Viper4AndroidFX Kullanımı ve Özel Ses Modları (Viper Codec)

Kamera calismyr yukledkten sonra, miui 12, modulu kaldirmadan yapilabilecek var mi ?
  6. F

Rom Mi 9 Lite MiRoom MIUI 12 v20.7.9 Beta Sürümü İndirme Bağlantısı

nagodnagod masik 12.2 link bulamyrm hocam var mi sizde, masik 13 te battery drain mevcut imis cunku
  7. F

MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

Monalte tesekkur ederiz fakat bu versiyonda telegram gruplarinda battery drain problemi yasayanlarin oldgnu okudum, o yuzden masik 12.2 yi denemek istyrm ondan memnunlar genelde, telefonum mi 9 lite, bir turlu calisan link bulamadim, elinizde var mi calisan link ?
  8. F

Rom [UNOFFICIAL] [10.0] ArrowOS v10.0

Tesekkurlwe
  9. F

Rom Redmi Note 7 CrDroid 6.9 Android 10 (UnOffical) 30.08.2020

Uygulama kilitleme ( devamlı çalışmasını istediğimiz uygulamalar) nasıl yapılıyor crdroidde
  10. F

Rehber Mi 8 Bootloader Kilidi Açma Süresini Kısaltma

@By.TRabZonLu hocam mi 9 lite 360 saat verdi, bunu uygulamak istyrm, benim tele uygun kurmam gerekm romun linkini paylasabilir misin rica etsem
  11. F

Yardım mi9t pro vakıfbak uygulaması açılmaması

mevcut uygulamayi kaldirip bir de bu yolladigim surumu dener misin https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vakifbank.mobile
  12. F

MIUI 11 [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27

archesm hocam evolutionx aosp romdayım, direk data format ile bu roma geçeblr mym
  13. F

Soru LinageOS 17.0

Berkaras21 eyvallah kardeş
Üst Alt