fiqys kullanıcısının son içeriği

1. fiqys

Yardım Kernel Yardim

Merhaba Redmi note 8 ginkgo icin kernel ariyorum android 14 ve miui sixteen kernel var fakat onda yavas sarj problemi var 0.3 w hangi kernel onerirsiniz
  2. fiqys

Yardım Redmi Note 8'de nasıl GSI kurulur

Merhaba telefona One UI 5 GSI kurmak istiyorum internetten araştırdım fakat kafam çok karıştı ne yapacağım anlayamadım.
  3. fiqys

Yardım Yanlışlıkla System Wipeladım

Su anda TWRP'deyim sdcard bomboş ve wipeladıgım için bilgisayardan dosya transfer edemiyorum Recovery'e restart atmam lazım fakat bana uyarı veriyor 'No OS is installed' diye sizce fasboota girebilir miyim öneriniz var mı?
  4. fiqys

Soru Modlu Miui 12.5

Merhaba Redmi Note 8 kullaniyorum. Telefon Stock Rom (12.5) kaldirmiyor ve miuiden cikmak istemiyorum performans dayali bildiginiz bir Miui 12.5 rom varmi bu forumda bulunan Miui Pro V2 denilen bir rom kullandim performans konusunda iyidi fakat yavas sarj sorunu vardi kernelde degistiremeyince...
  5. fiqys

Yardım Redmi Logosu

Merhaba MIUI 12.5 modlu halini kullanıyorum A10 üzerine kurulmuş. Ryzen kernel kurdum fakat şimdi telefonu açtıgımda MIUI yazısına bile gelmyior Redmi'de takılıyor.
  6. fiqys

Yardım Redmi Note 8 MIUI 12.5'de zorlanıyor

Merhaba, Redmi Note 8 kullanıyorum. Telefon MIUI 12.5 surumunde cok zorlaniyor bazen kendi kendine restart atiyor. Performans için önerileriniz var mı? MIUI Lite denilen bir şey buldum. Sizce işe yarar mi?
  7. fiqys

Yardım Redmi Note 8 telefonda TWRP kayboldu

Merhaba Redmi Note 8 kullanıyorum TWRP kayboldu ve ADB devices kısmında hiçbir aygıt bulamıyor driverlar yüklü gösteriyor. 1711815601 Bişey farkettim telefon Miui'deyken görüyor reboot fasboot yaptıgımda görmüyor
  8. fiqys

Yardım TWRP Decrypt

Merhaba twrp ye giriyorum ve miui 'nin pinini giriyom fakat decrypt yapmakta başarılı olmuyor yardımcı olabilcek?
  9. fiqys

Yardım Miui 12.5 Logoda Dondu

Merhabalar custom romdan miui 12.5 e geri döndüm fakat miui logosunda takılı kalıyor cihaz redmi note 8 yardımcı olabilcek varmı?
  10. fiqys

Soru Stock Rom

Merhaba Redmi note 8 kullaniyorum fakat custom romlari cok begenmedim miui ye Geri donmek istiyorum fakat miui 12.5 cok kasiyordu onerdiginiz bir surum varmi ve bu romlarda endonezya eu gibi olunca farklari ne performans fark ettiyormu sormak istiyorum
  11. fiqys

Yardım Depolama Enycrypt'li

Merhaba Redmi Note 8'e Crdroid 10.2 A14 indirdim fakat gapps flashlamaya calisirken storage encryptli oldugunu gordum ne yapmam lazim bir bilginiz varmi?
  12. fiqys

Rom Rom Tavsiyesi

Merhaba elimde Redmi note 8 var şu ana kadar pixelos,arrowos,MIUI 14 ve hypermint gibi custom romları kullandım fakat çoğu lagli yada istedigim özellikleri bullamadim animasyon olarak hızlı lagsiz ve özelleştirmesi ve görünüşü guzel bir rom arıyorum Oneui indirmek düşünüyorum sizin bir...
  13. fiqys

Soru Redmi Note 8 Rom

Merhaba hizli ve guzel gorunuslu, ozellestirmeye sahip bir custom ROM varmi bildiginiz?
  14. fiqys

Soru Redmi Note 8 Hyperos

Merhabalar herhangibi bildiginiz stabil olan hyperos port varmi Redmi Note 8 için?
Üst Alt