FikretAdil kullanıcısının son içeriği

1. FikretAdil

Sohbet Telefon tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Şuanda 13 Ultra kullanmaktayım fakat aşağıdaki telefonlardan birini almak istiyorum. Acaba bu telefonlardan kayıt olan biliyor musunuz ? Hiç duydunuz mu kayıt işlemi yapılabildiğini. Sizin de bilgilerinize danışmak istedim. Almak istediğim telefonlar; Honor Magic 6 Pro (Bu...
  2. FikretAdil

Yardım 14 Ultra Global mi Çin mi

Arkadaslar bir konuda acil yardimlariniza ihtiyacim var. Yarin kismetse 14 Ultra alacagim, satan arkadas kesin olarak global almanya cihazi oldugunu soyluyor. Birde cihaz kayitli. Ben bunu nasil kontrol edebilirim. Gecen sene 13 ultra alirken model numarasini filan girince global gibi...
  3. FikretAdil

Yardım Telefon TWRP ekranına girip çıkıyor kapanmıyorda :(

Arkadaşlar cihaza yeni TRWP yükledim. Global rom yüklüydü. Twrp ilk önce açıldı sorun yoktu magisk i de yükledim. Sonra twrp üzerinden fastboot olarak aç diye komut verdiğimde telefon biranda twrp ekranına girip girip çıkmaya başladı. Hiçbirşey yapamıyorum. Nasıl düzeltebiliriz yardımcı...
  4. FikretAdil

Yardım Dirençli Redmi K60 sıfırlama

Herkese merhaba. Bugun direnc kayitli bi K60 aldim. Aldigim arkadas imeiler ucar diye cekindi ve telefonu sifirlamadi. Acaba sifirlasam imeiler ucar mi. Kendisi global rom kurmus ama o zaman sifirlandiginda imeiler silinmemis. Oyle bilgi verdi.
  5. FikretAdil

HyperOS Redmi Note 13 pro 4G Hyperos

Arkadaslar Redmi Note 13 pro 4g ye hyperos.ne zaman gelecek bilgisi olan var mi ? Baslamis mi yayinlamaya ? Hazirana kadar hepsine ulasacak diyor ama daha gelen gormedim global formda
  6. FikretAdil

Sohbet Çin xiaomi 14 ultra almak

Arkadaslar merhaba. Benim bir sorum olacak. Cok arastirdim ama cevabini bulamadim yardimlariniza ihtiyacim var. Çin xiaomi 14 ultra almak istiyorum fakat, 1 cihazda cin rom yuklu, ingilizce ve çince. Bu cihazin bl kilidi acilabilir mi ? Global cihazlarda hyperos da kendimi hesabim ile...
  7. FikretAdil

Soru Redmi Note 13 Pro Plus direnç ile kayıt

Arkadaşlar merhaba. Redmi note 13 pro plus almayı düşünüyorum. Acaba bu cihazlara direnç ile imei atılabiliyor mu ? Bazı sitelerde hala kayıt işleminin mümkün olmadığını söylüyor. Yaptıran kullanan var mı ?
Üst Alt