Fiko89 kullanıcısının son içeriği

1. Fiko89

Sohbet Miui Forum Türkiye uygulaması

Selam arkadaşlar. Bu güzel Miui Türkiye forumunun mobil uygulaması varmı? Olsa çok iyi olurdu.
  2. Fiko89

Yardım Mi Box S wifi sorunu

Meraba arkadaşlar bende evde Mi Box S var ama wifi da sürekli sorunlar çıkarıyor 10-15 dk video izledikde internet kesilir 1 dk sonra yeniden düzeliyor. Modemim Tplink wr841n 2.4 ghz, ayarlarda kanalları sürekli deyişiyorum yine aynı. Bunu nasıl düzeltebilirim? 5 ghz le sorun çözülüyor biliyorum...
  3. Fiko89

Yardım Mi Box S 2.4 ghz sorunu

Selam arkadaşlar. Bende evde bu resimdeki Tplink 2.4 ghz router ve Mi Box S cihazı var. Cihaz bu wifi ile normal çalışmıyor. Mi Boxu açtıkda wifi hızı tamamen düşüyor. Arkadaşlar bu sorunu nasıl çöze bilirim? Lütfen yardımcı olurdunuz. Bazılarınız 5 ghz router almayı tavsiyye edeceksiniz...
  4. Fiko89

Yardım Mi Box Remote sorunu

Arkadaşlar Xiaominin öz kendi Remote uygulamasında Mi Box çalışmıyor. Bu sizdedemi böyle? Diger uygulamalarla oluyor biliyorum. Ama ben kendi uygulamasında neden çalışmıyor anlamadım
  5. Fiko89

Yardım Mi Box S sorun

Meraba arkadaşlar, hepinize iyi bayramlar. Bende son 2-3 gündür Mi Box S cihazında böyle bir sorun var. Videoda gösteriyorum. Cihazı restart etdikden sonra düzelir. Bu neden ola bilir? Formatda etdim olmadı. Sorun neden kaynaklana bilir? 1577794485
  6. Fiko89

Yardım Mi Box S hard reset

Selam arkadaşlar ben Mi Box S cihazını Recovery moda nasıl geçire bilirim? Hard reset etmek istiyorum. Mi Box 3 için olan yöntemi denedim olmadı. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.
  7. Fiko89

Yardım Mi Box S romunda sorun

Selam arkadaşlar. Benim Mi Box S cihazında sorun var. Uygulamalar normal çalışmıyor. Kasılmalar, bazende tv kanalları izlerken uygulamadan çıkıyor. Kesin bilmiyorum belkide China versiyondu ama bütün diller var. Resim var bakın bir zahmet. Arkadaşlar buna Global Rom bulub yazsam sorun çözülürmü...
Üst Alt