Fevzihan kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Ana ekran son kullanılanlar sorunu

Merhaba, Fotoğrafta görünen yerde tavsiyeleri al vb. bir seçenek vardı, telefonu formatladım artık bulamıyorum. bu son kullanılanlar menüsünde üstteki araçları kapatmak istiyorum, başka bir yolu var mıdır ?
  2. F

Soru Poco X3 NFC MIUI 12.5.1 Pubg Mobile Fps drobu

Merhaba, Poco X3 NFC (6-128) cihazımı birkaç aydır kullanıyorum. Cihazı Pubg Mobile oynamak için aldım ve 90 fps config ile sabit 85-90 fps alıyordum, oyuna 1,5 ay ara verdim ve o arada MIUI 12.0.1 güncellemesi geldi, bende güncelleme iyidir diye güncelledim, fakat oyuna 1,5 ay sonunda tekrar...
  3. F

Soru Poco X3 NFC MIUI V12.5.1.0

az önce güncellemenin bildirimi geldi, henüz güncellemedim, güncelleme yaptıktan sonra temiz kurulum için telefonu fabrika ayarlarına döndürmek hız faktöründe işe yarar mı?
  4. F

Yardım Poco X3 NFC ota güncelleme

Merhaba, Poco X3 NFC cihazım MIUI 12.0.1 versiyon, ota ile V12.0.9.0 rom yüklemek istiyorum ama mi rom download sitesinde sadece rusya romu var, bunu yükleyebilir miyim ? herhangi bir sıkıntı çıkarır mı acaba, imei, dil seçeneği vs. teşekkürler.
  5. F

Yardım Poco x3 MIUI 12.0.1 (ota) sürüm düşürme

Merhaba, Poco X3 NFC cihazımı birkaç aydır kullanıyordum. Gayet güzel hızlı idi fakat bu son android 11 güncellemesi ile telefona birşeyler oldu. Arayüzde kasma fps dropları vs. (Özellikle oyunlarda çok belirgin) Ben cihazımı bir önceki sürüme geri almak istiyorum fakat Garanti dışı kalmasını...
Üst Alt