Fevzihan kullanıcısının son içeriği

1. F

Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.4.0-15 Tek Tuş Yükleme Aracı

işlemleri sırasıyla yapıyorum twrp yüklenıyor, Twrp açılınca dili Türkçe yapıyorum fakat hiçbir yerde salt okunur tut diye bir seçenek çıkmıyor ve yükle kısmına rom yüklemek için girdiğimde bir sürü rastgele harfli dizin ile karşılaşıyorum. Otg üzerinden yüklemeye çalıştığımda ise telefon otg yi...
  2. F

Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.4.0-15 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam bu işlemi yaparken telefonu fastboot moduna almak mı gerekiyor ?
  3. F

Araçlar Poco x3 nfc Fingerprint Mod

Hocam peki bildirim veya kontrol merkezini aşağı indirme çıkarma gibi işlevi olan bir modül var mıdır ?
  4. F

Soru En stabili hangisi

rom atarken twrp Mi flash masaüstü uygulamasından daha mı iyidir. Bir de rom dosyaları için mifirm.net sitesine güvenebilir miyim ?
  5. F

Soru En stabili hangisi

Peki halihazırda Global rom bulunan cihazıma eu 12.0.9 rom u direkt atabiliyor muyum, yoksa ekstra işlem gerekiyor mu ve MIUI telefon programında arama kaydetme var mıdır ? (cihaz kilidini 3 gün sonra açıyorum yani ilk rom atma deneyimim olacak) teşekkürler.
  6. F

Soru En stabili hangisi

Eu 12.0.9 ile Global 12.0.9 arasında büyük bir fark var mıdır ? ben oyun için global yüklemeyi düşünüyorum.
  7. F

Çözüldü Ekran yenileme hızı

Bildiğim kadarıyla, ayarlar>uygulamalar>uygulamaları yönet' de arama bölümüne pil ve performans yazıp verilerini silmek işe yarıyor. Eğer pil ve performans çıkmıyorsa aşağıdan tüm sonuçları göster'e basın.
  8. F

Yardım Ana ekran son kullanılanlar sorunu

Merhaba, Fotoğrafta görünen yerde tavsiyeleri al vb. bir seçenek vardı, telefonu formatladım artık bulamıyorum. bu son kullanılanlar menüsünde üstteki araçları kapatmak istiyorum, başka bir yolu var mıdır ?
  9. F

Soru Poco X3 NFC MIUI 12.5.1 Pubg Mobile Fps drobu

eski sürüme dönünce Android versiyonu da eskisine mi dönüyor, hala A11 mi kalıyor ?
  10. F

Merhaba, yeni bir şey fark ettim sistem boşta 3.5 GB ram kullanıyor acaba sadece bende mi var bu kullanım. Önceden en fazla 2.7 civarı idi.
  11. F

Telefon yeni olmasa hemen rom atıp eski sürüme döneceğim ama garanti'nin bozulmasını istemiyorum, inşallah optimize sorunları en kısa sürede düzelir.
  12. F

Merhaba, Poco X3 NFC (6-128) cihazımı birkaç aydır kullanıyorum. Cihazı Pubg Mobile oynamak için aldım ve 90 fps config ile sabit 85-90 fps alıyordum, oyuna 1,5 ay ara verdim ve o arada MIUI 12.0.1 güncellemesi geldi, bende güncelleme iyidir diye güncelledim, fakat oyuna 1,5 ay sonunda tekrar...
  13. F

Soru Poco X3 NFC MIUI V12.5.1.0

az önce güncellemenin bildirimi geldi, henüz güncellemedim, güncelleme yaptıktan sonra temiz kurulum için telefonu fabrika ayarlarına döndürmek hız faktöründe işe yarar mı?
  14. F

Yardım Poco X3 NFC ota güncelleme

Merhaba, Poco X3 NFC cihazım MIUI 12.0.1 versiyon, ota ile V12.0.9.0 rom yüklemek istiyorum ama mi rom download sitesinde sadece rusya romu var, bunu yükleyebilir miyim ? herhangi bir sıkıntı çıkarır mı acaba, imei, dil seçeneği vs. teşekkürler.
  15. F

Yardım Poco x3 MIUI 12.0.1 (ota) sürüm düşürme

Pc den yapılan işlemlerde de garanti bozuluyor. 12.5'i beklemek en iyisi olacak sanırım. Teşekkürler cevaplarınız için.
Üst Alt