Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler herkese. Telefon stock romda iken yeniden başlattığımda "Cihaz ile ilgili bir sorun oluştu" yazısı alıyordum. Bende sıfırdan tekrar stock Rom kurulumu yapmak istedim. İlk olarak Recovery ROM'u olarak TWRP üzerinden kurdum ama cihaz açılış ekranı gelmeden sürekli Bootloop oluyordu...
Hocam hata olmadığını biliyorum ama telefonun açılış hızını olumsuz etkiliyor gibi görünüyor bu uyarı kaldırmanın bu yolu var mı ? (bootloader kilitlemek dışında)
Merhabalar. Telefonuma yaklaşık 1 ay önce twrp yükledim ve dolayısıyla bootloader kilidini açmak zorunda kaldım ama açtığım için telefonu her açtığımda "Warning lock bootloader please "gibi bir hata alıyorum bu hata yüzünden telefon hızlı açılmıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Hocam oldu sağolun. Bu arada şimdi farkettim ilk yüklediğim 1.7 şimdi yüklediğim 1.15 GB dı sanırım ilk indirdiğim hatalı indirilmiş çok sağolun. Bu arada konu kilitlenebilir.
Bu arada yazmayı unutmuşum o
Hocam onu dün denedim ama galiba tam yüklenmediği için TWRP de zip dosyası bozuk diye bir hata aldım ama akşam tekrar deneyip size geri dönüş yapacağım sağolun
Hocam ironsides hocamın açtığı bu konu var ama hangisini yükleyeceğim bilmiyorum
İşlemi TWRP ile yapacağım ama hangisi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Hayırlı Sabahlar. Geçen hafta telefonuma Evolution X 4.0 Rom'unu yüklemiştim. Çok beğendim fakat şarj konusunda baya geride kalmış, telefonun düzgün şarj olması için sürekli takıp çıkarmak zorunda kalıyorum ve buda cihaza zarar verecek diye çok korkuyorum. Acaba Mi A1 Pie Sürümünün en son...
https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/trCamera_V1.2_HF.apk
Bunu kullan bende bunu kullanıyorum hem de ayarlardan tele camera yı da açabilirsin ikisi de stabil sadece ağır çekim çalışmıyor ama Stock rom kullanıyorsan sorun yok Stock kamera dan yaparsın