ferhatemet kullanıcısının son içeriği

1. ferhatemet

Yardım Stock Rom Kurulamıyor

İyi günler herkese. Telefon stock romda iken yeniden başlattığımda "Cihaz ile ilgili bir sorun oluştu" yazısı alıyordum. Bende sıfırdan tekrar stock Rom kurulumu yapmak istedim. İlk olarak Recovery ROM'u olarak TWRP üzerinden kurdum ama cihaz açılış ekranı gelmeden sürekli Bootloop oluyordu...
  2. ferhatemet

Yardım Güncelleme hatası

Sürekli bu hatayı veriyor yardım edin 1579937555 Bu arada TWRP yüklü bootloader kilidi açık ve cihazda magisk kurulu (ROOT)
  3. ferhatemet

Yardım Açılıştaki Warning Uyarısı

Merhabalar. Telefonuma yaklaşık 1 ay önce twrp yükledim ve dolayısıyla bootloader kilidini açmak zorunda kaldım ama açtığım için telefonu her açtığımda "Warning lock bootloader please "gibi bir hata alıyorum bu hata yüzünden telefon hızlı açılmıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  4. ferhatemet

Yardım Stock Rom'a Geri Dönme

Hayırlı Sabahlar. Geçen hafta telefonuma Evolution X 4.0 Rom'unu yüklemiştim. Çok beğendim fakat şarj konusunda baya geride kalmış, telefonun düzgün şarj olması için sürekli takıp çıkarmak zorunda kalıyorum ve buda cihaza zarar verecek diye çok korkuyorum. Acaba Mi A1 Pie Sürümünün en son...
  5. ferhatemet

Soru Mi A1 Batarya ayarları (ROOT)

Telefonumda ROOT var acaba bunu telefonun bataryası için nasıl değerlendirebilirim? Veya cihazı hızlandıracak şeyler.
  6. ferhatemet

Soru Evolution X Şarj sorunu

Mi A1 cihazıma Evolution X Rom yükledim ama şarj sorunu var. Ekranda şarj watt ını gösteriyor bazen 0.7 bazen 0.3 -6.3 diye gösteriyor yani her çıkarıp takdığımda watt değeri değişiyor bunu nasıl çözebilirim?
  7. ferhatemet

Yardım TWRP Wendor Hatası

Bu hatayı telefona Pixel Experience Rom yüklediğimden beri yaşıyorum.kalıcı TWRP flashladığımda "vendor (invalid argument)" hatası veriyor aynı sorunu rom flashlamaya çalışırken de yaşıyorum Forum Xda da vendor.img diye bi dosya buldum ama flashlamadım tam anlamadım çünkü. Yardımcı olursanız...
  8. ferhatemet

Çözüldü TWRP vendor hatası

telefona evo x 3.5 rom yükleyecektim olmadı stock roma geçicem sd karttan olmuyor twrp yeniden başlıyor flashtool la da olmuyor şuan telefonda işletim sistemi yok diyor twrp den de invalid argument vendor hatası gibi bir şey çıkıyor başka twrp img si yüklediğimde şifre istiyor telefon şifresini...
  9. ferhatemet

Yardım Rom yüklemedi bootloop oldu

Evo x 3.5rom yükleyecektim ama yüklenmedi eski rom da silindi şuan telefonda işlerim sistemi yok diyor se karttan rom flashliyorum ama Yer o yeniden başlıyor yardımcı olur musunuz?
  10. ferhatemet

Yardım TWRP Kilidi

twrp boot yükledim sonra telefona zip ile kuracaktım ama twrp açtığımda desen şifresi istiyor telefon desenini yaptım olmadı.Eskiden de aynı şifre vardı girdiğimde açılıyordu ama şimdi olmuyor
  11. ferhatemet

Yardım Fastboot olmuyor

İyi günler ve iyi seneler. Bir hafta önce telefona pixel experience yükledim ama twrp silindi şimdi tekrar twrp yi yüklemek istiyorum ama fastboot ta PC cihazı görmüyor USB hata ayıklama açık ve USB yi dosya aktarma olarak ayarladım ama aynı. Bu arada geliştirici seçeneklerinde OEM kilit açma...
  12. ferhatemet

Yardım Mi A1 Gcam Önerisi

İyi akşamlar telefona Gcam yükleyeceğim eski bitane vardı ama format attım kayboldu o çok iyidi güzel stabil bir gcam önerir misiniz? Teşekkürler
  13. ferhatemet

Yardım Pixel experince rom

Telefona Pixel Experince rom yükledim çok beğendim fakat yükledikten sonra twrp ve root silindi. Twrp yi yükledim ama root u yüklemek için twrp ye girdiğimde depolama alanı görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  14. ferhatemet

Soru Magisk kaldırırsam gcam açılır mı?

İyi akşamlar.Telefona root yükleyip gcam kurdum şimdi magisk i kaldırıp bootloader i tekrar kilitlersem gcam i kullanmaya devam edebilir miyim?
  15. ferhatemet

Yardım Bootloader kilidi açılmıyor

Telefonu ADB ye bağladığımda "fastboot devices" yazdığımda telefonun no su çıkmıyor format ta attım olmadı kablodan olabilir mi syrox kablo kullanıyorum
Üst Alt