fer12hat kullanıcısının son içeriği

1. F

MIUI 12 Mi 10 T / Mi 10 T PRO - Endonezya Kararlı Rom V12.0.1.0.QJDIDXM İndirme Bağlantıları

benim tekefon yurt ici kayıtli Bootloader kilidi açık ama flaslıyarak yükleme yaptığım zaman hata verdi fastboot ekranda kaldı
  2. F

Yardım Note 9 PRO ROM Tavsiyesi

o zaman endonezya romla yolumuza devam edecez malesef o zaman kardeş :)
  3. F

çok sağol
  4. F

redmi note 9 pro var bende joyeuse diye yaziyor ama hindistan rom yüklemek istiyorum ama redmi note 9 pro;sunsda curtana yaziyor bunun yüklerken sıkıntı olurmu
  5. F

Haber mi 3 note icin globally rom

cok sagol hocam
  6. F

twrp nasil yukleyecem onun icinde bana link gonderebilirmisiniz
  7. F

bootlaoder kilidini bugun acmak icin basvuruda. bulundum 2 3gune sonuclanir insallah cok sagol bunun icin
  8. F

yeni telefon aldim xiaomi mi note 3 bunu icin global multi dille.sahip romu nerden yukleye biliriz bu konu icin bana yardimci olurmusunuz
  9. F

Rom MIUI 8 Global Beta Rom 6.8.4 Güncellemesi

Türkçe dilini destekliyormu Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. F

Tesekkur ederim kardeşim Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. F

Rom MIUI 8 Global Beta Rom 6.8.18 Güncellemesi Yayınlandı

Bende redmin not 3 pro snapdragon işlemci var hangi miui yükleyebilirim Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. F

Arkadaslat ben yeni aldim telefonu aldigim telefon redmin not 3 snapdragon isletim sistemi var bu telefona romunu guncellemesini yapabilirim miui v7.1 Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt