Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Google Play'den kitap okuma programı indirdim ama asıl istediğim kitap okurken sayfanın ağır bir şekilde kayması, kaldığım yere işaret bırakmak,not almak, altını çizmek gibi şeyler istiyorum bunu hangi programla yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba,bu tanıtılan hızlı şarj cihazı ve gerekse şu ana kadar çıkan hızlı şarj adaptörleri ne kadar sağlıklı, ayrıca hızlı şarj telefon bataryasının ömrünü kisalttigini okuyorum bunlar ne kadar doğrudur?
Arkadaşlar merhaba,telefonum için kırılmaz cam aldım gitti gidiyor sitesinden ürün geldi birebir uyumlu ama telefoncuya götürdüm her yer uygun güzel oldu ama çentikli bölümde hava aldı yapismadi, daha sonra oğluma da aynı telefonun 3/32 GB olanından almıştım ona ve kendime de aynı yerden iki...
Saf android derken güncelleme almayan demek mi?
Bu telefon elektriniginin literatürüne pekde hâkim değilim,
ayrıca Mi A3 bir çok yönden bende beğendim sadece güncelleme sorunu nedeniyle sıcak bakmamıştım,ama şu anda kapsama alanına girdi bakalım karar aşamasına geçmek üzereyim.
Çözünürlükte...
Furkan bey,
mi A3 telefonu epey inceledim özellikle geniş ekran resim için ideal tek dezavantajı ise ekran çözünürlüğü 759*1520 diğer segmentteki telefonlar 1070*2340 civarlarında bu ciddi bir sorun oluşturur mu,yoksa farketmez mi, ayrıca MI A 3 telefon MIUI 11 güncelleme alacaklar listesinde...