Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Win telekom xiaomi resmi dağıtıcısıdır xiaomi sitesinde bulabilirsiniz. Ürün orjinal türkiye garantili yani içinden win telekom kaşe ve imzalı bi garanti belgesi cıkması lazım. Varsa sıkıntı yok orjinal cihaz.
Ne boş yapmışsın ya :D Aldığın telefon malum yolla kayıt ediliyor sen resmiyettesin hey allahım ya madem korkuyorsun git normal al. Adamlar o kadar telefonu getiricek o fiyata sana sunucak yok faturaydı oydu buydu abuk subuk sorular sorarsan ben olsam bende seni terslerdim. Adamlar gayet işini...
Xiaomi Mi 9 SE = Malum yolla kaydedilmiş 1 yıl mağaza garantili 40 45 senedir aynı yerde bu mağaza Fiyatı: 1900 tl Mi 9 SE
Xiaomi Mi 8 Lite= 2 Yıl Distribütör garantili Fiyatı: 1900 TL Mi 8 Lite
Sadece distribütör garantili diye mi 8 lite almama değer mi yoksa mi 9 se mi alıyım görüşünüzü...
Ben daha önce hic uğraşmadım ımei atma vs. Baştan başlasam örneğin bir cihazda bu işlemleri yaparsam ve ne yapmış olursam olıyım telefonu ilk başladığım hale geri getirebilir miyim ona göre girişicem bu işe. Yani yaptım denedim bazı şeyleri hata verdi olmadı vs. Bir daha eski haline getirebilir...