fatyx74 kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Pili uzun giden iyi bir telefon

Ekranda bir değişiklik oluyormu turuncu falan üst taraf LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. F

Xiaomi telefonlarda güç tasarrufu özelliği falan varmı LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. F

Redmi note 5 pro fiyatı ve kamera hakkında bir bilgin var mı LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. F

Mi max 3 7 inç olacakmış LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. F

Çok büyük birde note 5 pro 'nun fiyatı nasil olur LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. F

Mi note 3 almak istiyordum ancak xiaomi redmi note 5 proyu tanitinca mi note3 ten soğudum note 5 pro daha güzel duruyor ama kamerası nasıl bataryası nasıl yardımcı olabilir misiniz? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. F

Soru Xiaomi mi note 3 mu redmi note 5 pro mu?

Batarya sureleri note 3 ten iyi midir LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. F

Kamerayı fazla kullanmam benim için batarya ve fiyatı önemlidir note 5 pronun tahmini bir fiyatı var mi LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. F

Yeni telefon almak istyorum yardımcı olsursaniz secinirim LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. F

Soru Mi 5s plus hakkında bilgi

1000 ila 1500 arası LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. F

Soru Mi 5s plus hakkında bilgi

Xiaomi almak istiyorum da yardımcı olur musunuz LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. F

Soru Xiaomi Mi note 2 mi Mi note 3 mü?

Bütün durumlar LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. F

Soru Xiaomi mi note 3 bilgi note 2 den +'ları-'leri sayarmisiniz

Şarj konusunda LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. F

Soru Xiaomi mi note 3 bilgi note 2 den +'ları-'leri sayarmisiniz

Başlıkta bahsettiğim gibi LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt