Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar merhaba evet konu baslıgında oldugu gıbı note 7 turkcell de vowifi kullanan varmı
cihazım 12.5.1
vodafonda sıkıntısız kullanıyordum ama turkcelle gecıs yapınca gitti ne yaptıysam gelmiyor
özellıkler açık ama vowifi gelmiyor
volte aktif
başka telefona takıp aktif hale getırdım yine...
Arkadaşlar cihaz global ilk guncelledigimde sıkıntı yoktu gayet hepsi çalışıyordu 2 gündür resimdeki gibi hiç aktif olmuyor kayan pencereler ise ordaki uygulamayı sectigimde tam ekran yapıyor sağ köşede ekranda tutma işareti çıkmıyor sorun ile karşılaşan varmıdır ?
1608018052
Arkadaşlar...
Arkadaşlar cihazım global 11.0.1 android 10
Cihazım belli araliklarla tahmini 10 gün de bir kendi kendine reset atıyor ama tek bir reset değil 5 defa siyah ekranda kapanıp açılıyor en sonunda note 7 yazısı geliyor ve açılıyor
Android 10 ile alakalı olabilir diye düşünüyorum 9 da hiç yaşamadım...
Arkadaslar merhaba 2 gundur bildirim ve whatsappda ses sorunu yaşıyorum yani şöyle soyliyim mesaj atarken bir ses cıkarya ve ya konusmadayken vapur sesi cıkarya onlar bazen cıkıyor bazen çıkmıyor karşılaşan varmıdır acaba cihazım global 11.0.5 orjinal yazılım
Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle daha önce bazı arkadaşlarımız yapmıştı bende yapma gereği duydum tamamen merakımdan acaba benim cihazım nasıl çok iyi mi kötümü diye.
Cihazım Tr garantili forum istanbul xıaomi mağazasından altım herhangi bir işlem root vs yapmadım anlamamda orjinal haliyle...
arkadaşlar bugun gelen uygulama çekmecesi güncellemesinden sonra uygulamalara girişler böyle daha animasyonlu olmuş gibi ağırlaşmış yani klasörlere giriş çıkış daha yavaş dikkatini çeken oldu mu .ayrıca geliştirici seçeneklerinden de animasyonların hepsi 0 da bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
arkadaşlar merhaba xiaomi ailesine katılalı yaklaşık 1.5 ay oldu ilk zamanlar dikkatimi çekmesede daha sonrasında konusmalarda sesin az geldiğini farkettim
bence bu ses az gelme sıkıntısı telefonla alakalı yazılımsal veya donanımsal bir sıkıntı değil ahizeye dıkkat ettıgımde toz birikintisi...
kardeşim sorunu çözdünmü acaba aynı sıkıntı bendede var işyerinde 5ghz modemden baglanıyorum sıkıntı yok ama aksam eve gittiğimde 2.4ghz modemde devamlı sorun yaşıyorum acaba 5g-2.4ghz muhabbetınden mi oluyor sorun anlamadım