fatihbursa kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Note12pro 5g wifi kopma sorunu

Arkadaşlar cihazda direnç kayıt var wifi devamlı bağlanıp kopuyor direnç kayıtla alakalı olabilirmi
  2. F

Yardım Note12pro5g arama yapmıyor

hayır volte simgesi çıkmıyo ayrıca cihazda şebeke var base band sorununda şebeke olmuyo diye biliyorum yanılıyorda olabilirim
  3. F

volte tuşladım açıkmış kapandı tekrar tuşladım açıldı ama sonuç aynı telekom hatla arama almıyor ve arama yapmıyor
  4. F

dirençten sonra nfc hiç aktif olmadı
  5. F

evet direnç kayıt
  6. F

ayrıca saçma bir durum var türktelekom hattında arama yapmıyor ve arama almıyorken vadafone hatta arama yapıyor ve arama alıyor
  7. F

evet sorgulattım imei kayıtlı gözüküyor
  8. F

sim değiştirdikten sonra böyle oldu telefon normal çalışıyordu şuan şebeke var ama arama yapmıyo arama almıyo
  9. F

Merhaba arkadaşlar note12pro5g cihazım şebeke full ama arama yapmıyor arama almıyor lütfen yardımcı olurmusunuz?
  10. F

Rom Redmi Note 12 Pro (5G) / Pro Plus (5G) / Discovery (5G) [ruby] Endonezya HyperOS1.0.2.0.UMOIDXM İndirme Bağlantıları

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun diyeyim. aynı telefon var bende hyperos yükledim herşey stabil ama bildirimler de geliyo özellikle ekran kapalı olup üzerinden biraz zaman geçtikten sonra WhatsApp bildirimlerinde ses çıkmıyo ekranı açınca whatsapp tan bildirim geldiğini görüyorum ayrıca...
  11. F

Soru Hyper OS Eu Romdan Miui14 Eu Roma Dönüş Mümkün mü ?

hyperos da ne gibi sorunlar yaşadınız acaba?
  12. F

Yardım Bildirim sesleri gelmeme sorunu

evet konu hakkında telefon üzerinden rapor gönderdim birkaç gün önce ama pekte umutlu deyilim açıkçası
  13. F

Yardım mi flash ile yükleme sonunda neden bu hatayı alıyorum

Nasıl yükleniyor tarif edersen denerim kardeşim
  14. F

Yardım mi flash ile yükleme sonunda neden bu hatayı alıyorum

verdiğiin romu denedim kardeşim mi flash yüklemedi devamlı hata verdi o yüzden yükleyemedim
Üst Alt