Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar hyperos değiştirdim ve şimdi başka bir versiyon yükledim her yükleme sonunda bu hatayı aldım bildirim seslerinin gelmeme si ile alakalı sorunum bu hata ile alakalı olabilirmi acaba?
Arkadaşlar günlerdir gelen bildirimlerin sesi çıkmıyor diye uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı hatta ilk yüklediğim hyperos tan sonra dün yine farklıbir hyperos versiyonu yükledim
Ama sorun yine düzelmedi bildirimler telefona düşüyor ama ses çıkmıyor bu sorun genelde WhatsApp da oluyo ekranı...
Arkadaşlar baya uğraştım ama hiçbir şekilde tam olarak sorunu çözemedim hyperos kullanıyorum telefon stabil çalışıyo sorun yok ama bildirim seslerinde sıkıntı var ve bunu herzaman yapmıyo bazen normal bazen sorunlu çalışıyor yani gelen bildirim telefona düşüyor ama bildirimin geldiğini bildiren...
Arkadaşlar note12pro 5g hyperos cihazımda Googleplay sistem güncellemesi sorunu yaşıyorum gelen güncellemeyi indiriyorum cihazı yeniden başlatıyorum açılıyo sonra tekrar kendiliğinden kapanıp bir süre sonra açılıyo kontrol ettiğimde yine güncellenmemiş tarih gözüküyo ve yine aynı güncellemeyi...
Arkdaşlr hyperos kullanıyorum hiçbir sorun yok ama bildirimler geliyo fakat ses çıkmıyo ekran kapanıp bir süre geçtikten sonra bildirimler gelyo fakat gelen bildirimlerin sesi çıkmıyo ekranı uyandırmadan bildirim geldiğini anlama şansım olmuyo bir video izledim bütün ayarları yaptım ama malesef...
Arkdaşlar note 12pro5g cihazım örneğin Ankara Polatlı da zayıf çekiyo ama büyük şehirde merkezlerde çekim sorunu yok bu sorun bant 20 olmayışı ile alakalımı bant 20sonradan eklenirmi konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler
Arkadaşlar dün telefona hyperos yükledim hiçbir sorun yok sadece ekran kapalı iken bildirimler geliyo fakat ses çıkmıyo tabiki telefonun ekranını açıncaya kadar gelen bildrimlerden haberim olmuyor bütün izinler aktif uygulama izinler bildirimler vs bu konuda birsürü video izledim videolarda...
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
kaçgündür note 12 pro 5g cihazıma yeni rom yüklemeye çalışıyorum ama hiçbir şekilde başarılı olamadım
telefon fastboot modda mi flash dosyayı seçip flash basıyorum sağdaki kursör kırmızı oluyo ve eror yazıyo
botloader kilidi açık telefon fastboot modda. room...
Arkadaşlar söz konusu telefonda hakkında kısmındaki sürüm ile device infodan bakınca gördüğüm sürüm farklı bu telefonu içi dışı aynı olacak şekilde nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursanız sevinirim.