fatihbayar kullanıcısının son içeriği

1. fatihbayar

Çözüldü Cihazım rootlu olduğu için bazı uygulamalar kullanılamıyor? (bankacılık, borsa vs.)

Bu durumu çözmek için çözüm tekrardan orjinal rom atmak mı? cihaz mi9t
  2. fatihbayar

Rom Mi9t Rom'a ihtiyacım var.

Merhaba, Arkadaşlar Miui 12 by Masik rom kullanıyorum bildiğim kadarıyla geliştirici rom yapmayı durdurmuş buna alternatif rom arıyorum varsa tavsiyeniz belirtin lütfen.
  3. fatihbayar

Yardım Mi9t miui 11.0.5.0 Kasma

Arkadaşlar arama butonunu kullandım okumadığım konu kalmadı herkes farklı bişey söylemiş bu kasma sorunu sürüm ile mi alakalı yoksa telefon ile mi? Eğer telefondan kaynaklıysa iade edeceğim telefonu sayfalarda çok kasmalar oluyor cidden sinir bozucu
  4. fatihbayar

Yardım Miui 11.0.4.0 rom

Arkadaşlar miui 11.0.4 sürümü lazım mi 9t için bunların orijinal global olanını nasıl bulurum bilgi verirseniz çok makbule geçer. Bazı sitelerde buluyorum ama telefon açılırken kendi reklamları çıkıyor değiştirilmiş oluyor. Orijinal hali lazım. 11.0.5 sürümü sıkıntılı kasmalar oluyor belki...
  5. fatihbayar

Yardım Mi9t cihaza imei atmaya çalıştım hepten gitti yardım lütfen

Öncelikle cihaz Mi9t Youtube'da imei atma videoları vardı adım adım takip edip yaptım Qfil ile yükleme yapıp yeniden başlattım açılmadı TWRP den format atıp yeni rom kurdum yine açılmadı Telefon açılırken Mi logosu geliyor bekledikten sonra tam kurulum sayfasının ilk sayfası gelecek kapanıyor...
  6. fatihbayar

Soru Mi9t hard reset ile imei gider mi?

daha önce açılmış konulara göz attım bir kısım gider diyor bir kısım gitmez diyor. Telefonum gerçekten çok kasmaya başladı herhangi bi sayfada yukarı aşağı yapınca bariz belli oluyor çözümü bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz?
  7. fatihbayar

Soru Kasma sorunu mi9t

Arkadaşlar merhaba mi9t kullanıyorum orijinal global rom indirip kurdum 11.0.5 sürümü. Bazen telefonda sorun olmuyor ama demin şarja taktım fulledim elime aldım hafiften bi kasma var ana ekranda klasör aç kapa yapınca, instagram Tweeter gibi uygulamalarda ana sayfayı yukarı aşağı yapınca bariz...
  8. fatihbayar

Yardım Miui 12 yüklerken hata verdi

twrp menüsünden romu kurdum ama sonuna gelince hata verdi acil yardım https://hizliresim.com/ysvAX2
  9. fatihbayar

Uygulama Önerisi

Arkadaşlar Rootlu cihazlarda olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar varsa tavsiyelerinizi almak isterim
  10. fatihbayar

Soru Miui 12 orijinal global rom ne zaman yayınlanacak bilgisi olan var mı?

Şuan ki miui 12 sürümünde dil paketi tam olarak yüklenmemiş galiba. Rom Türkçe olmasına rağmen ayarlar bölümünde iniglizce ibareler var
  11. fatihbayar

Çözüldü TWRP Ekranında Rom dosyası gözükmüyor

Bir sürü sistem dosyası var içleri boş ama Dosya yöneticisinde dosyalar mevcut
Üst Alt