Fataldose kullanıcısının son içeriği

1. Fataldose

Soru Greenify Sorunu

Bubarada ben beta kullanıcısıyım. Siz de öyle deneyin hocam. Play storedan greenify açıp en altta beta kullanıcısı ol kısmına basın biraz bekleyip indirin betasını belki öyle sorun düzelir Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Fataldose

Satış Satılık veya redmi 5 plus takaslı

Bende saf Android hastasıyım takas arıyorum mi a1 ile hocam 1 aylık 3-32 gold redmi 5 plus var aktif kullandığım. Takas düşünürseniz görüşelim. İyi geceler Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Fataldose

Soru Greenify Sorunu

Masikpremium rom kullanıyorum ben şuan kullanmıyorum fakat bu rom da ve Miuipro da sıkıntısız çalışıyordu. Hata falan veriyor mu hiç? Otomatik başlat izinlerini vs veriyor musunuz? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Fataldose

Haber Oppo Find X tanıtıldı: Çentiksiz full ekran, farkli bir kamera tasarımı

1000 euro diye okudum biraz önce kendi açıklamalarını Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Fataldose

Yardım Redmi 5 plus global olduğu nasıl anlaşılır ?

Çin versiyonuda gelse boot kilidi açık geliyor zatwn global rom kurabilirsin twrpden Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Fataldose

Yardım Redmi 5 plus global olduğu nasıl anlaşılır ?

Kırmızı kutu olanlar çin versiyonu diye biliyorum Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Fataldose

Soru HTC rapid quick şarj aleti mi blitzpower mı?(HTC ye karar verildi)

Blitzpower bu sektörün öncülerinden kaliteli cihazları var hocam ve yabancı forumlarda da hep iyi yorumlar var hakkında htc rapidi kullanana hiç denk gelmedim Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Fataldose

Soru HTC rapid quick şarj aleti mi blitzpower mı?(HTC ye karar verildi)

Bana kalsa blitzpower alırdım Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Fataldose

Recovery Redmi 5 Plus RedWolf Recovery Ota güncellemeri artık yüklenebilecek

Img olarak twrpden flashlayabilirsin Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Fataldose

Çözüldü Rom konusunda yardımınız gerekli

Eu romdan pro roma geçersin pcye gerek yok titanium backup ile yedek al. Full wipe yapmana gerek yok twrpden; wipe data, system, cache, dalvik cache silmen yeterli. Rom kurulunca yine titanium backup kurar uygulamaları olduğu gibi geri yüklersin. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  11. Fataldose

Yardım Mi mix 2 kapandı açılmıyor

Ses açma ve power tuşuna 15 20 sn basılı tutun bakalım tepki verecek mi hocam? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Fataldose

Çözüldü Mi 8 de başka birinin mi hesabı kayıtlı

Şuan öyle yaparsa telefon çöp olur. Id pw yok elinde. Eğer cihazı bul açıksa şifreyi girip ilk hesabı kaldırması lazım. Yanlış yönlendirmeyelim arkadaşı. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Fataldose

Yardım Redmi 5 plus kullananlar

Hepsini denedim batarya, performans, stabilite en iyisi DotOs 2.3 official hocam. Tavsiye ederim google camera port ile kamera da efsane oluyor. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Fataldose

Tüm wifilerde aynı mı yoksa sadece birinde mi denediniz? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Fataldose

Yok direk market değil port olarak var apk olarak kuruyorsunuz. Camera2api aktif edince çalışıyor canavar gibi :) si alın yardımcı olur anlatırız burdan nasıl yapıldığını. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt