Fataldose kullanıcısının son içeriği

1. Fataldose

Soru Note 13 pro plus china bootloader hk.

Çin romlarda Türkçe dil seçeneği mevcut değil maalesef. Ekstra programlar ile bir kısmı türkçe yapılabilir.
  2. Fataldose

Yardım Xiaomi 13 hyper os güncelleme gelmedi

HyperOS güzel ama şarj olayı çok iyi değil. Ben de geri Miui 14 globale döndüm.
  3. Fataldose

HyperOS Redmi Note 13 Pro (garnet) XiaomiEu HyperOS

Direk fastboottan kurabilirsiniz hocam. Veriler silinir ama. Windows install bat dosyasını açın cihaz fastboottayken.
  4. Fataldose

Değmez hocam, ben yükledim geri döndüm. Siz de dönersiniz emin olun :)
  5. Fataldose

Yardım BL Kilit açık gözüküyor ama kapalı

Hocam biz bu işlerle uğraşıyoruz. Cihazınızda ki rom da büyük ihtimal fake romdur. Tek çare maalesef yetkili hesap ile bootloader unlock. Başka yolu şuan yok.
  6. Fataldose

Soru Telefon hindistan mı çin mi

Reddit'de bunun bir çözümü olacak hocam. Bugün gözüme çarptı, bu hatayı googleda aratın.
  7. Fataldose

Miui 14 çok çok daha stabil. Arayüz çok yavaş ve çok takılmalar oluyor. Şimdilik bir kaç sürüm daha beklemek lazım HyperOS için.
  8. Fataldose

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Hayırlı olsun çok güzel cihaz. Yurtdışı 14 Pro aldım ve sonra Xiaomi 13 tanıtıldı. Git gel yaşıyorum vallahi. Bi çılgınlık yapıp geçebilirim :)
  9. Fataldose

Yardım Mİ 11 İmei attırma olmuyor mu?

Kendi kullandığım cihaz, direncin yerinden sökülmesi lazım. Cihazı 12.5 versiyonunda kullanmanız lazım. Miui 13 de EDL ye düşüyor cihaz. Kaydını ben kendim yaptım, işin ehli bir ustaya verirseniz direnci söküp yapabilir.
  10. Fataldose

Mod [Root] Konabess GPU Config ✓ Underclocked ✓ Overclocked ✓ Undervolted - Daha Uzun Pil Süreleri & Daha Az Isınma

Bu configde editlememiz gereken bir ayar yok sanırım. Verdiğin gibi kurup deneyip buraya sonuçları yazacağım.
  11. Fataldose

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Şuan Mi 11 Lite ve Note 10 Pro var (11 lite eng modem ile) Note 10 pro stabil değil. Fix dosyaları mevcut ama sensör sorunu veriyor. Bu cihazlara ENG yazılımı çıkana kadar kimse birşey söyleyemez. ENGsi çıksa bile 11 lite da olduğu gibi kayıt olacak diye bir garantisi yok. Şema ve direnç...
  12. Fataldose

Yardım Poco X3 pro imeil

Büyük konuşmalık bir durum yok ki. Er ya da geç shematic düşecek piyasaya :)
  13. Fataldose

Yardım Poco X3 pro imeil

Redmi Note 10 direnç değişerek tamam sayılır ama X3 pro için çok zor. Şeması yok cihazın piyasada.
  14. Fataldose

Soru 22.5w şarj sorun yaratır mı

33w bile taksanız sıkıntı yok hocam dediğim şekilde rahatlıkla kullanın.
  15. Fataldose

Soru 22.5w şarj sorun yaratır mı

Yaratmaz, cihaz destekleyebildiği kadar voltajı alır üstünü almaz. Problem yok yani kullanın hocam.
Üst Alt