Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bubarada ben beta kullanıcısıyım. Siz de öyle deneyin hocam. Play storedan greenify açıp en altta beta kullanıcısı ol kısmına basın biraz bekleyip indirin betasını belki öyle sorun düzelir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende saf Android hastasıyım takas arıyorum mi a1 ile hocam 1 aylık 3-32 gold redmi 5 plus var aktif kullandığım. Takas düşünürseniz görüşelim. İyi geceler
Masikpremium rom kullanıyorum ben şuan kullanmıyorum fakat bu rom da ve Miuipro da sıkıntısız çalışıyordu. Hata falan veriyor mu hiç? Otomatik başlat izinlerini vs veriyor musunuz?
Blitzpower bu sektörün öncülerinden kaliteli cihazları var hocam ve yabancı forumlarda da hep iyi yorumlar var hakkında htc rapidi kullanana hiç denk gelmedim
Eu romdan pro roma geçersin pcye gerek yok titanium backup ile yedek al. Full wipe yapmana gerek yok twrpden; wipe data, system, cache, dalvik cache silmen yeterli. Rom kurulunca yine titanium backup kurar uygulamaları olduğu gibi geri yüklersin.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Şuan öyle yaparsa telefon çöp olur. Id pw yok elinde. Eğer cihazı bul açıksa şifreyi girip ilk hesabı kaldırması lazım. Yanlış yönlendirmeyelim arkadaşı.
Hepsini denedim batarya, performans, stabilite en iyisi DotOs 2.3 official hocam. Tavsiye ederim google camera port ile kamera da efsane oluyor.
Yok direk market değil port olarak var apk olarak kuruyorsunuz. Camera2api aktif edince çalışıyor canavar gibi :) si alın yardımcı olur anlatırız burdan nasıl yapıldığını.