fasakasa kullanıcısının son içeriği

1. fasakasa

Yardım İnstagram storylerindeki fps sorunu

Hala yok sanırım çözüm MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. fasakasa

Soru Mi 8 Fiyatı?

Merhaba arkadaşlar. Telefonumu değiştirmeyi düşündüğüm içim elimdeki mi8 i satmayı düşünüyorum. Aldığım günden beri kılıf ve koruyucu ile kullandım, çizik kırık ya da çalışmayan bir özelliği yok telefonun. 8gb ram 128gb hafızalı Türkiye cihazı. Nedir bu cihazların ederi bilgisi olan var mı? MI...
  3. fasakasa

Karşılaştırma 4 bin liraya kadar öneri ?

a52 diye çıkıp a72 alarak noktaladık bugün süreci :)
  4. fasakasa

Satış iPhone 6 Plus 64 GB Sorunsuz

Apple iPhone 6 Plus 64 GB. Çalışmayan bir kısmı yok, parmak izi okuyucusu, kamerası çalışıyor. Ekranında kırık, çatlak vb bir problem yok. Temmuz ayında bataryası değiştirildi, içinden çıkan kendi bataryası da yanında verilecek. Kutusu yok. Kendi şarj aleti bozulduğu için kendim Spiegen şarj...
  5. fasakasa

Selfie ilk şart diyebilirim MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. fasakasa

Bugün iki cihaza da baktım. Mi 11 lite pembe olanı özellikle kadınlar için müthiş bir tasarıma sahip. Kamera olarak A52 ile kıyasla çok üzer mi bilemiyorum mi 11 Lite, o konuda hala emin olamadım. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. fasakasa

A52ye bakıyorum konuya yazıldığından beri, henüz canlı göremedim. Gözüme çarpan tek sıkıntı kasada esneme var diyenler olmuş ama nedir ne değildir tam bilemiyorum tabi MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. fasakasa

Evet bataryası ile ilgili kimse memnun değil gibi MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. fasakasa

Asıl olarak hep apple var kafada ama se edition ekran yapısı çok eski duruyor. Dediğim gibi iPhone 6plus bile genel olarak yetiyor eşime. Deli gibi paylaşım da yapan biri değil zaten. Oyun kesinlikle yok. Önemli olan iki şey kamera ve batarya. Kamera olarak üstün mü sizce se 2020 a52den? MI 8...
  10. fasakasa

Samsung A52yi mağazada inceleyeceğim MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. fasakasa

İkisiyle ilgili biraz video izleyip kağıt üstü değerlerine bakayım, teşekkür ederim. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. fasakasa

Ben de aslında almak istemiyorum bu tür cihazlar ama 11 bizi yoracak şuan. Eldeki 6plusın da tadı kaçmaya başladı batarya değiştirdikten sonra. Samsung A52 dışında eledim gibi şuan diğerlerini, Lite ürün dediğim gibi kafama yatmıyor MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. fasakasa

A52yi de yine muhtemelen internetten alacağım, nasıl ucuz olacaksa. Samsung garantili mi olmalı, bildiğiniz kronik problemi var mı? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. fasakasa

A52de optik görüntü sabitleyici, suya dayanıklılık gibi artılar da var. Kronik olarak baş belası olmayacaksa düşünülebilir sanki MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. fasakasa

Öncelikler kesinlikle bunlar. Kamera Sosyal medya Batarya Cihazın akıcı olması Oyun vb kesinlikle yok yani. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt