fasakasa kullanıcısının son içeriği

1. fasakasa

Soru Mi 8 Fiyatı?

Merhaba arkadaşlar. Telefonumu değiştirmeyi düşündüğüm içim elimdeki mi8 i satmayı düşünüyorum. Aldığım günden beri kılıf ve koruyucu ile kullandım, çizik kırık ya da çalışmayan bir özelliği yok telefonun. 8gb ram 128gb hafızalı Türkiye cihazı. Nedir bu cihazların ederi bilgisi olan var mı? MI...
  2. fasakasa

Satış iPhone 6 Plus 64 GB Sorunsuz

Apple iPhone 6 Plus 64 GB. Çalışmayan bir kısmı yok, parmak izi okuyucusu, kamerası çalışıyor. Ekranında kırık, çatlak vb bir problem yok. Temmuz ayında bataryası değiştirildi, içinden çıkan kendi bataryası da yanında verilecek. Kutusu yok. Kendi şarj aleti bozulduğu için kendim Spiegen şarj...
  3. fasakasa

Karşılaştırma 4 bin liraya kadar öneri ?

Merhabalar. Kendim bir Xiaomi mi 8 kullanıcısıyım. Eşim iphone 6 plus kullanıyor ve elden çıkarma zamanı geldi diye düşünüyoruz. Aslında hedef bir iphone 11 almaktı ancak bütçe itibariyle zorlamak istemiyoruz şuan. Özellikle kamera performansı pişman etmeyecek, 4 bin liraya kadar cihaz...
  4. fasakasa

Sohbet Google Asistan ve Kilit Ekranı

Merhaba arkadaşlar. Telefon kilitli durumdayken google asistan ile sesli komut verdiğimde ekran kilidi açılmadan sesli komutu aktif etmiyor cihaz. Yani benim sesli komutla işlem yapabilmem için önce cihazın ekran kilidini açmam gerekiyor. Bu konuyla alakalı bir çözüm var mı ? Yani google asistan...
  5. fasakasa

Uygulama Miui 11 için Google cam

Merhaba. Güncellemeden önce Google cam kullanıyordum ve çok memnundum ancak güncellemeden sonra eskisi gibi fotoğraf çekmiyor uygulama. Uyumlu bir versiyon var mı acaba? Cihaz mi8. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. fasakasa

Soru Video kesme programı?

Power director yaptı mı istediğinizi, denediniz mi? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. fasakasa

Yardım Xiaomi Redmi Airdots Sağ kulaklık çalışmıyor

Ses kalitesi nasıldı peki, ayrıca tam şarj ile kaç saat kullanılıyor? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. fasakasa

Yardım Mi8 Bluetooth ile bağlanma sorunu

Bakıp yapmaya çalışayım bu uygulama ile, teşekkürler MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. fasakasa

aracın adresini nasıl öğreneceğim peki uygulamaya girmek için ?
  10. fasakasa

Merhaba. Fluence ve Egea olmak üzere 2 araçta denedim ancak müzik çalmak için cihazı araçlara gösteremedim bir türlü. Cihazın bluetoothunu açıyorum ve araçtan aratıyorum ancak bulmuyor. Kullandığım diğer cihazı buluyor ve bağlanıyor problem olmadan. Konuyla alakalı bilgisi olan var mı ?
  11. fasakasa

Tema Lost Space Tema

Sadece kilit ekranındaki görseli paylaşma şansınız var mı MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. fasakasa

Sohbet Sosyal medyada fotograf kalitesi düşürme

Bir de yine bu uygulamaları kullanarak fotoğraf çekmek isteyince kamera resmen 10x zoom yapıyor standart olarak MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. fasakasa

Sohbet Sosyal medyada fotograf kalitesi düşürme

Bir WhatsApp profil resmim var resmen klasik Mario oyunu gibi, pixel pixel. Keza twitterda da öyle. Çözümünü bilen var mı? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. fasakasa

Soru Mi8 Çift klasör sorunu

Merhaba arkadaşlar. Instagram ya da facebook üzerinden bir görsel kaydettiğimde albümde çift klasör açılıyor ve bunlardan birini silince diğeri de siliniyor içerikle beraber. Nasıl çözebilirim bunu ?
  15. fasakasa

Satış Mi 8 - 3 kılıf 20 tl

Satış devam ediyor MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt