FARUKBEY1 kullanıcısının son içeriği

1. F

Soru Mi 11 T hyper os Yüklemelimiyim

Merhaba arkadaşlar mi 11T cihazıma hypros yüklemek istiyorum sizce Yüklemelimiyim performans pil arayüz sorun bug herşey önemli benimm için güncelleme yapan arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi
  2. F

Tema Android İçin En İyi Duvar Kağıtlarını nereden bulabilirim

İnternette Düzgün Duvar kağıdı bulmak çok zor kaliteli Duvar Kağıtları bulabileceğim bı Yer Varmı?
  3. F

Yardım Miu 12.5 67 Watt Şarj Gerektiğinden Yavaş Dolduruyor

Merhabalar Telefonda Miu 12.5 Kurulu 48 Dakikada Full Şarj Oluyor 67 Watt Adaptör Kullanmama Rağmen Nedenini Biliyormusunuz?
  4. F

Soru Güncelleme Yapmalımıyım?

Merhabalar Telefon Kaçak Olduğu İçin Miu 12.5 da Ben Bunu Miu 13 Yapmak İstiyorum Ama IMEI Gideceğinden Dolayı Tekrar IMEI Atmaya 300 Lira İstiyorlar Bende Diyorum ki Değer mi Yani Miu 13 Güncellemek?
  5. F

Yardım 67 Watt şarj Aleti Orijinal mi?

6. F

Soru Pubg İçin Alınabilecek Cihazlar Bütçe 15k

Merhabalar Ben Oyun İçin Cihaz Arıyorum Bütçe 15k Apple Olursa Daha İyi olur.
  7. F

Yardım Mi Mesajlar Ana Uygulaması

Cihazım Note 8 Pro Endonezya Rom Kurdum Bu sebepten Mi Ana Uygulamaları Var Mi Mesajlarda Biri mesaj attığında Kayıt Ettiğim Halde Adı gözükmüyor sanki kayıtlı Değil Gibi Çözüm Ne?
  8. F

Soru iPhone 12 Vs mi 11t

Merhaba Dostlar Size Çok Önemli Bı Sorum Olacaktır . Ben Pubg İçin Xioami Mi 11 t ile iPhone 12 Arasında Kaldım Hangisini Almalıyım Detaylar Ne Oyun ve Normal Kullanım İçin?
Üst Alt