Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba dun telefona android 12 aosp rom yuklemiştim sorunsuz calisiyordu ne olduysa az önce kendi kendine kapandi yeniden actığımda surekli twrp menüye atiyor tekrardan eu stabili kurdum full wipe yapip yine de aynı twrp ekranına atıyor cihaz imei repairli ve bootloader kilidi açik...
Android 12 gelmiş mi 9 a yeni kurdum saf arayüz özelleştirme yok stabil gibi başka deneyen var mı ?
[ROM][12.0][cepheus] ArrowOS [Twelve][STABLE][OFFICIAL][2021/10/31] by Lamjiidii1 link bu ben pek konu açıp düzenlemeyi bilmiyorum bilen bir arkadaş varsa konusunu açabilir kurulum vs anlatarak
https://forum.xda-developers.com/Mi-9/development/rom-fluid-1-0-xiaomi-mi9-t4168951/page8
Bu romu kurmak istiyorum aosp android sürümü 11 eu dan full wipe yaparak geçsem olurmu acaba
S.a miroom son iki betada şebeke sorunu yaşamaya başladım şebeke kökten gidiyor 15 20 sn sonra geliyor gunde 2 3 defa oluyor işin kötü yanı world of tanks oynarken oyunun en kritik yerinde zart diye gidiyor şebeke telefonu aldim alali daha başıma gelmemişti son 2 güncellemede olmaya basladi...
S.a hayırlı akşamlar değerli forum üyeleri bi sorum olacak youtube uygulamasinin premium versiyonunu kullaniyorum malum hepimizde rom atma hastaligi var bende surekli rom değiştirip duruyorum bundan kaynaklimi bilmiyorum ama bugün Youtube uygulamasindan bi video indirmek istedim fakat bu cihazda...
S.a dostlar mi 9 kullaniyorum ekranla ilgili bi sorum var ekran max parlakliktayken güneş altinda bi tık parlakliği yükseltiyor oto olarak fakat ekranın gölge kalan kisimlarinda beyaz normal gözüküyor günese bakan kisminda kirmizimsi bi filtre var sanki nereyi gölge yapsam ora normal güneşte...
S.a iyi akşamlar eu beta kullaniyorum bu romdaki kamera modlarinin ( 2x kayipsız zoom 4k 60fps 48mp vs) düzgün calistigi aosp rom varmidir ?
Dün pixel experiance yükledim unoffical android 10 parmak izi sensöru ve kamera yok gibi nerdeyse duzgün calismiyor
En az sorunlu aosp rom tavsiye...
Cihaz kasiyorsa hocam formatlayin gitsin öylede kullanilmazki zaten siz basvuru yapmışsiniz yeni cihazlar 1 haftada açılıyor mecbur bekliceksiniz 1 hafta sonra denersiniz zaten eğer açilmış ise araç otomatik unlock yapar zaten
Basvuru yapildiği saatten itibaren baslayan bi süreç var zaten hocam bende malum yolla kayit yaptirdim 1 hafta sonra bl kilidini açtim unlock aracı ile imei atan arkadas soylemisti bana nekadar doğru bilemem kilit açılma suresi uzayabilir dedi
Otadan gelmez diye biliyorum eu stable rom elle indirip kurmak lazım
Güncelleme yayinlandiğinda sürekli güncelsiniz diyor zaten kontrol ettiğimde
Edit: Şimdi baktim sistem optimizasyonu ve çeviri ile ilgili güncellemeler diyor detay belirtilmemis