Faruk89 kullanıcısının son içeriği

1. Faruk89

Soru Ses sorunu

Ben de yeni aldım hoparlör kötü ☹️
  2. Faruk89

Yardım Mi14t Pro Alınmalımı?

Göksundayım köyde rakım 1500 metre burası genelde serin olur ama şu sıralar Türkiye'nin her tarafı yanıyor sıcaktan. S22 nin ısınması çok normal kutuplara gitsen de o cihaz alev alev yanar sanpdragon 888 ve 8 gen1 i tsmc yerine Samsung'a ürettirdiler sonuç taşınabilir kalorifer kazanı
  3. Faruk89

Yardım Mi14t Pro Alınmalımı?

İşlemci fazla throttle yiyor sıcak yerde yaşıyorsanız oyun oynamayın. Kamera konusunda kesinlikle övüldüğü gibi degil o arkada yazan leica summilux ibareleri yazıdan ibaret benim oneplus 9 pro kamera konusunda bundan daha iyi. Batarya da eh işte. Yd server kayıtlı alacaksanız alın ama bu telefon...
  4. Faruk89

Yardım OnePlus 9 pro Android 14 rom

Selamlar Le 2123 kodlu 9 pro cihazım var buna Beta Android 14 kurmak istiyorum ama Beta sürüm hindistan cihazları için nasıl kurabilirim ?
  5. Faruk89

Soru Vodafone 'a geçersem sıkıntı olur mu ?

Ben vodafone kullanıyorum sorun yok volte çalışıyor hiz da güzel ama lokasyona bağlı değişebilir sinyal de iyi
  6. Faruk89

Soru Xiaomi 12 pro mu Oneplus 10 pro mu

One plus 10 tabiki
  7. Faruk89

Rom Mi 9 MIUI 13 V13.0.2 Android 12 Beta 1

Bu romu ne zaman kursam twrp çalışmıyor mecbur fastboot rom kurup tekrardan root edip twrp kuruyorum sinir bozucu 1665336131 Resmi olarak 13 gelse artık
  8. Faruk89

Bir de magisk yukleyemedim bir türlü zip dosyası hata veriyor acaba ben mi yanlış yapıyorum
  9. Faruk89

Merhabalar orange fox recovery yüklemeden twrp ile kursam sorun olur mu ?
  10. Faruk89

Yardım Mi 9 recovery ekranında kaldı

Sürekli recovery ekranında kalıyorsa ses açma kapama tuşları takılı kalmıştır benim başıma geldi mi flash ile temiz kurulum yapmama rağmen recovery e atıyordu en son tuşu iyice bastırdım sonra açıldı kafayı yiyecektim nerdeyse
  11. Faruk89

Yardım Mi 9 Çöktü Düzeltemiyorum

Benim mi 9 da twrp de sürekli takılı kalıyordu fastboot rom kurdum bu sefer kendi recovery ekranında kaldı ne yaptiysam duzeltemedim en son fastboot ekranına attı açma kapama tuşları ve ses açma azaltma tuşlarında sorun varmış takılı kalıyormuş yaptırdım düzeldi ve telefon normal bi şekilde...
  12. Faruk89

Yardım Mi 9 Twrp sorunu

Sorun çözüldü ses açma tuşu takılı kalmış o yüzden sürekli twrp ekranına giriyormuş boşuna fastboot rom attık bu sefer de twrp kuramiyorum 😂😂😂😂
  13. Faruk89

Yardım Mi 9 Twrp sorunu

mi flah ile fatboot rom attım yine aynı recovery modda kalıyor
  14. Faruk89

Yardım Mi 9 Twrp sorunu

herkese merhaba dun telefona android 12 aosp rom yuklemiştim sorunsuz calisiyordu ne olduysa az önce kendi kendine kapandi yeniden actığımda surekli twrp menüye atiyor tekrardan eu stabili kurdum full wipe yapip yine de aynı twrp ekranına atıyor cihaz imei repairli ve bootloader kilidi açik...
Üst Alt