F8rhat kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Mesajları Bildirim Çubuğunda Göremiyorum

Arkadaşlar merhaba, Nasıl oldu bilmiyorum ama SMS geldiği zaman bildirim çubuğunu yukarıdan indirdiğimde mesajın içeriğini göremiyorum. Mesajı gönderen kişi ve altında "Okunmadı" diye bir ifade yazıyor. Görüntüleme özelliğini de açtım. WhatsApp'tan gelen mesajlarda böyle bir sorunum yok...
  2. F

Yardım Hoparlörle Konuşma Sorunu

Herkese merhaba. İş yoğunluğu dolayısıyla çoğu zaman telefon görüşmelerini hoparlörden yapıyorum. Ancak son 2 3 haftadır hoparlörden görüşme yaparken arkadan bir arama daha geldiği zaman telefon otomatik olarak ahize moduna geçiyor. Aynı şekilde araçta Bluetooth ile görüşme yaparken arkadan...
  3. F

Soru Ağır Çekim Videolar

Herkese merhaba. Redmi Note 7 ile ağır çekim video çektiğimde videoları oynatırken kare kare atlatarak kaydediyor. Telefonumda GCam kurulu ama GCam'in de ağır çekim modu çok sağlıklı çalışmıyor. Telefonun kendi kamerası ile daha akıcı ağır çekim videolar çekebilmem için bir ayar var mıdır...
  4. F

Yardım İnternet Bağlantı Sorunu

Herkese merhaba. Elimde iki adet Redmi Note 7 bulunuyor. İki cihaz da Xiaomi Türkiye Garantili cihazlar. Biri 64 GB diğeri 128 GB. Cihazlardan birini ben diğerini eşim kullanıyoruz. İkimiz de sürekli olarak internet bağlantı problemleri yaşıyoruz. Twitter, İnstagram veya YouTube gibi sosyal...
  5. F

Soru İnternet Bağlantısı Kopma Sorunu

Herkese merhaba. Elimde iki adet Redmi Note 7 bulunuyor. İki cihaz da Xiaomi Türkiye Garantili cihazlar. Biri 64 GB diğeri 128 GB. Cihazlardan birini ben diğerini eşim kullanıyoruz. İkimiz de sürekli olarak internet bağlantı problemleri yaşıyoruz. Twitter, İnstagram veya YouTube gibi sosyal...
  6. F

Yardım İlk kez Xiaomi kullanıyorum

Bahsettiğiniz yayın sosyal medya uygulamalarında, bildirimlerde vs. ben hiç sorun yaşamıyorum. Siz bahsettiğiniz sorunları yaşıyorsanız bence forumda birkaç çözüm önerisi araştırın. Banka SMS'lerin otomatik kopyalanmaması güvenlik açısından engellemiş diye okumuştum bir ara forumda. Ama dün...
  7. F

Yardım Video aramalarında kamera çok kötü gösteriyor

Video aramalar için Google'un Duo uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim. Normalden bir derecede daha kaliteli görüşme yapabiliyorsunuz.
  8. F

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Şu an için ben de mecburen stock kameranın video özelliğini kullanıyorum. Stock kamerada öyle bir sorunum olmuyor. İlave olarak şunu sorayım; normalde ses kısma tuşuna iki kere basarak kamerayı hızlı başlatabiliyoruz (tuşlar kilitliyken bile), benzer şekilde GCam'i aynı veya farklı tuş...
  9. F

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Evet üstat. Hatta tüm versiyonları da denedim.
  10. F

Eşimde de RN7 var, ondaki GCam'de de aynı sorunu yaşıyoruz.
  11. F

Üstat gönderdiğim videodan bahsettiğim sorun anlaşılabiliyor değil mi?
  12. F

Sizin videoda sorun yok gibi sanırım. Ben de çektiğim videoyu yükledim. Umarım bahsettiğim sorun videodan anlaşılır. VID_20190818_154723.mp4
  13. F

Yok üstat fark etmedi. Videoda sürekli bir göz kırpma efekti gibi bir durum oluşuyor. Stock kamerada bu yok. Videoları boyut büyük olduğu için buraya yükleyemiyorum.
  14. F

Açık hali ile de denedim, kapalı hali ile de denedim. Farketmiyor.
Üst Alt