ezrail kullanıcısının son içeriği

1. ezrail

Yardım Dokunmatik çalismiyor

merhaba ,ben bataryayı ve bizler değişikliği yaptım lakin şu anda ekran geliyor ama dokunmatik çalışmıyor,format attım bataryayı eskisi ile değiştim,buzzer eskisini taktim yinede dokunmatik çalışmıyor, en son baktım ara flexte çizgi var ,onuda değiştim yinede düzelmedi. Çözüm ne olabilir?
  2. ezrail

Yardım Mi note 10 lite buzzer

Arkadaşlar merhaba, mi note 10 lite buzzer hoparlor lazim lakin hic bi yerde bulamadim. Nerden satin alabilirim yardimci olabilecek olan varmi ? Ekte bi tane buldum lakin uyumlumu bilmiyorum
  3. ezrail

Yardım Mi 8 uygulama kapanma ve reset

Merhaba arkadaşlar. Mi 8 cihazım var.eu rom yuklerken botloopa düşmüştü. Burdaki bir tamirciye gönderince edlden halletti .lakin su an cihazda bazı uygulamalar açtıktan 10 sn sonra filan ya hata veriyor .yada hata vermeden direk kapanıyor.ayrica cihaz zorlanmamasına rağmen kendini resetliyor...
  4. ezrail

Yardım Note 9 dusuk pil sicakligi telefonunuz her an kapanabilir uyarisi

Telefon sifir sayilir daha 1 haftadir kullaniyorum. Dün , düsuk sicaklik uyarisi telefonunuz beklediginizden erken kapanabilir diye uyari cikti ve kapandi. aradan yarim saat gectikten sonra aciliyor. Ama sarj almiyor sonra ayni uyari cikip tekrar kapaniyor.arka kapak acip spket kontrol ettim...
  5. ezrail

Yardım Mi 9t pro pil sorunu

Arkadaslar yaklasik 1 aydir kullandigim mi 9t pro var ikinci el almistim. Gece sarj 100 de birakiyorum sabah sadece wifi acıkken 60 lara kadar düsüyor. Ekran suresi en fazla 3 saat kadar aliyorum .ekran kapaliyken daha cok sarj gidiyor.miui10 11 ve 12 kullandim 3 vipe 2 vipe yaptim ,eu rom...
  6. ezrail

Çözüldü Mi9t pro unlock suresi

Mi tooll v2 nin ilk surumu ile biraz once denedim .anında açıldi .muhammet kardesime tsk ederim .cok iyi oldu bu ya:)
  7. ezrail

Hocam ilk defa denememde kendi mi hesabimla denedim. 27 gun verdi Farkli hesaplarla denedim 20 gun verdi normalde aninda acılan cihazlar var elimde ayni surumle.. ama normalde en fazla 7 gun sure verirdi .20 gun beklersem imei kapanacak.
  8. ezrail

Arkadaslar merahaba .daha once mi tool v2 programini kullanarak 7 tane farkli cihazi aninda unlock yapabilmistim. Lakin mi9t proda 20 gun sure veriyor. İmeinin kapanmasina 5 gun kadsr bi sure kaldi. Kullanan arkadaslar sureyi kisaltmak icin farkli bi yol biliyorlarmi acaba
  9. ezrail

Çözüldü Note 9s sensor sorunu

Hocam cihazlara standart ekran koruyucusu takili geliyor note9s lerde oyle olsa tum cihazlarda ayni sorun olurdu diye dusunuyorum 1591884330 Hakikaten ekran koruyucusundanmis :) iki tane almistim ikisindede ekran koruyucu vardi birinde problem yok birinde vardi. Ekran karuyucusunu kaldirdim...
  10. ezrail

Çözüldü Note 9s sensor sorunu

Arkadaslar merhaba. Cihazi yeni aldim. Lakin arama yapinca veya arama gelince cevaplandigi anda ekran karariyor güc tusuna basmama rağmen ekran uyanmiyor nasil bi sorun olabilir bi cozumu varmi ?
  11. ezrail

Yardım note 8 pro surekli reboot ekraninda kaliyor

hovam cihaz lock oldu tekrardan onun için hiç bişey yapılamıyor şu anda sadece yetkili hesapla kaldırılması gerek. 1590329238 hocam iletişime geçtim lakin yetkili hesap yokmuş heralde onda .
  12. ezrail

Yardım note 8 pro surekli reboot ekraninda kaliyor

hayirli bayramlar arkadaslar. cihaza rom yuklerken yanlislikla mi flashta lock isaret olan kisimi degismeyi unutmusum su anda cihaz surekli bu ekrana atiyor ve o kirmizi uyariyi veriyor. galiba yetkili bi hesaptan unlock etmemiz sonra tekrar stock rom yuklememiz gerekecek. lakin yetkili hesabi...
  13. ezrail

Yardım Mi mix 3 5G ivme ölcer calismiyor

mi mix 3 5g de sd 855 var 2023 te bile yeterlidir.
  14. ezrail

Yardım Mi mix 3 5G ivme ölcer calismiyor

imei atilmiyor pasaport kaydi ypman lazim kardesim ben kullandim eger duz mi mix 3 o fiyata alacaksan al. ama 5g versiyonunu alma cunku pasaport kaydi sart.
  15. ezrail

Güncelleme Mi MIX 3 5G (Avrupa) EEA Kararlı 10.3.23.0.PEMEUXM indirme bağlantıları

Su an global kullaniyorum bu surum avrupa surumu cihazin recoverysinden yukleyebilirmiyim bi sorun olurmu acaba
Üst Alt