eyup_gucluturk kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Nasıl Twrp Yüklerim

Hocam iyi günler öncelikle benim şuan sahip olduğum mi 5 cihazı performans açısından berbat 3gb Ramin 1GB kadarını kullanabiliyorum yüksek ihtimal romdan olduğunu düşünüyorum MIUI 10.2 global Yüklü şimdi ben telefona rom yüklemek istiyorum haftalardır araştırıyorum fakat kaynaklar biraz eski ben...
  2. E

Soru Xiaomi Mi5 Miui 11 Arayüzü?

Hocam roma nasıl ulaşabilirim linki varmı ayrıca stable mi rom
  3. E

Yardım Mi 5 Şarj Sıkıntısı

Hocam pixel experience oneriyolar fakat sadece bootloader kilidi acabiliyorum ayrıca bilgisayarım çok güçlü bir bilgisayar değil yanı bi sıkıntı cikarmi bide detaylı bir rom yükleme kaynağı bulamadım yani bilmiyorum onerebileceginiz bir kaynak varmı videolu
  4. E

Yardım bilgilendirmesi yapıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim cihazın bataryasını aldım ve kendim değiştirdim çok güzel çalışıyor performansta az da olsa bı artış var şimdide rom arayışına girdim fakat hiç bir şekilde bilgim yok
  5. E

İyi günler kullandığım xiomi mi 5 cihazı çok sıkıntılı cihazı şarjda takılı olmadan kullanamıyorum sarkan çıkarttıktan 2 dk sonra kapanıyor şarjı dolu gösterdiği halde CPU - Z programı üzerinden baktığım zaman batarya saglinin iyi olduğunu gösteriyor fiziksel bir belirtide yok yani şişme gibi...
  6. E

Yardım Xiomi Mi 5 Pubg Mobile Kasma

Hocam rom hakkında bilgim 0 ayrıca telefonun bataryası zaten sıkıntılı yüzde elli de kapanıyor eğer bataryayi çok fazla harciyorsa telefon hiç calismaz
  7. E

Yardım Xiomi Mi 5 Pubg Mobile Kasma

İyi günler xiomi mi 5 kullanıcısıyım telefon ikici el fakat hiç bı sıkıntısı yok. Fakat telefonumda pubg mobil çalışmıyor yani en son indirdiğim de oyun daha giriş ekranindayken içinde cızırtı sesi benzeri bı ses aşırı fazla şekilde çıktı bu ses genellikle başka oyunlarda kasma olunca az...
  8. E

Yardım Xiomi Mi 5 Klasörler Açılmıyor

Hocam app vault diye bişey yok bende ben çözümü buldum Play storeyi acamiyosan googleye yazınca altta yazı uygulamalarım diye irfan aç xiomi poco launcher 2.0 var onu indir kur duzeliyo fakat launcherin ve arayüzün degisiyor
  9. E

Yardım Akbanksız Sistem Başlatıcısı Durdu Hatası

Hocam ben rom hakkında bişey bilmiyorum rom kurmakta istemiyorum xiomi mi 5 kullanıyorum masaüstündeki klasörlere basınca sistem basalatıcı durdu diyor Akbank filanda kullanmıyom sıfırlamammı lazım yoksa dili ingilizce yapınca oluyomu
  10. E

Hocam bana göre bu telefon eski ve 2. El o yüzden ara sıra böyle yazılım hataları alıyorum örneğin telefon ilk elimdeyken okuma modunu açınca ekran kararıyo yeniden baslatılıyo fakat ekran karanlık sıfırladıktan sonra düzeldi sizce bunun içinde sıfırlamak lazımmı?
  11. E

Hocam herkeze iyi günler ben bir Xiomi mi 5 kullanıcısıyım telefonu normal olarak kullanıyordum ki şarjım bitti doğal olarak bende şarja taktım biraz dolduktan sonra aldım fakat bikaç hata verdi sistem sürekli duruyor diye geri bildirim gönderdim ama asıl sorun telefondaki klasörler açılmıyor...
  12. E

Yardım Pubg Mobile

Hocam öncelikle merhaba yeni bir xiomi kullanıcısıyım Xiomi mi 5 kullanıyorum fakat 2. El abimindi telefon şimdi benim Özellikle pubg mobile oyununu hiç oynayamıyorum iniyor fakat açtığım zaman telefondan garip bir cızırtı sesi geliyor ve ben pubg mobile lite oynuyorum fakat ondada çok kasıyor...
Üst Alt