Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xiaomi eu rom kullanıyorum. 12.0.6 sürüm rom kaynaklı mı bilmiyorum. Fakat yaşadığım sorunu 3 ay önce yaşamıyordum diye hatırlıyorum. İnstagram da hikaye olarak çektiğim efekt verdiğim fotoğrafları galeriye kaydediyorum galeride gözüküyor bunda sorun yok. profilde paylaşmak için akışa...
Ekran parlaklığını en düşük seviyeye çektiğim zaman karanlık modda ekran çok karanlık oluyor. Whatsapp ta yeşil bölümler siyaha yakın koyu lacivert renge bürünüyor bu normal mi?
Telefonun ekranında ghost touch vardı bende telefoncuya ekranı değiştirdim. İlk takılan ekranda dokunmatik sorunlar vardı ve always on display çalışmıyordu fakat parmak izi okuyucu vardı yazılımsal vs bir şeydir dedim. Pek fazla telefonu kurcalamadan geri verdim ve panelde problem olduğunu...
Merhaba arkadaşlar telefonum da eu rom yüklü ya bu romla alakalı yada önceden de vardı belki miui 12 sürümünden sonra ortaya çıkan bir problemdir. Ekran ayarldarından titreşim engelleme modunu açmayınca hep bir gri oluyor ekran ve en düşüğe alınca okunmaz oluyor. Eski adı dc titreşim bir şey...
Bu hatayı stock romda da almıştım fakat bir kaç gün sonra geçmişti. EU rom da aynı şekilde etkileşiyor mu bir süre sonra yoksa custom romlarda hiç bir şekilde etkinleşme şansı yok mudur ?
1-2 saat önce başıma bu gelmeye başladı. Önceden oyunlarda kayan pencere olarak açılıyordu aşağıya doğru çektiğimde. Şuanda ana ekranda bildirimin üzerine tıkladığımda uygulama açılmıyor daha sonra bir kere tıklıyorum ve kayan pencere olarak açılıyor. Tüm bildirim izinlerini kapattım açtım...