excalance kullanıcısının son içeriği

1. E

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhabalar Xiaomi note 11 pro var uzaktan direnç kayit yapabilirmisiniz daha onceden yuzeysel imei atildi ama bankacilik uygulamasi kuramiyoz
  2. E

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhabalar redmi note 10 pro direnc kayit yapiyormusunuz uzaktan
  3. E

İnceleme Rova Bataryayı Deniyorum.

Merhabalar hocam batarya performansı nasil uzun zaman oldu suanki degerleriniz nelerdir paylaşır mısınız size zahmet bende batarya arayisinina girdim
  4. E

Mod Android 11 Lsposed Kurulumu (Güncellendi)

Merhabalar Android 12 calisiyormu
  5. E

Rom Poco F2 Pro/ K30 Pro Eu Android 12 MIUI 13 Haftalık Beta / Kararlı sürüm

bunu kuramadim bootta kalıyor EU Android 12 Kararlı Sürüm 13.0.6.0 versiyonu kurdum batarya hızlı tüketiyor
  6. E

Soru Redmi Note 10 Pro Max cihazım için plaka işlemi ve sensör sorunu hk.

arkadaşlar bu sorun pro modelinde varmi acaba ondan kardesime almak istiyorumda
  7. E

Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

arkadaşlar merhaba f3 almayi düşünüyorum kardeşime herhangi bir kronik sorun varmı bende f2 pro var gayet memnunum f3 camerasi vs nasıl ekran pixel vs hatası varmı
  8. E

Yardım redmi9 kronik sorun

arkadaşlar merhaba redmi 9 alacam da hayalet ekran vs gibi sorunu varmı alırken neye dikkat edeyim
  9. E

MIUI 12.5 Poco F2 Pro / K30 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJKIDXM İndirme Bağlantıları

12 saat ekran suresi alan var nasil aliyorlar anlamadim ben max 7 saat aldimoda wifi ile
  10. E

MIUI 12.5 Poco F2 Pro / K30 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJKIDXM İndirme Bağlantıları

arkadaşlar eurom kullanıyorum batarya az gidiyor buna geçmeyi düşünüyorum bu sürümde kaç saat ekran süresi alırım
Üst Alt