excalance kullanıcısının son içeriği

1. E

Satış Gemini AI Pro son gün 9 Aralık

Hocam sizin botu bulamadim farkli bot cikiyor
  2. E

Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

Teşekkürler 2. Alan olusturdum yeni mail actim oldu 1 sene bedava eline saglik birde google drive ücretsiz olarak yontem cikarsa tadindan yenme
  3. E

Satış Gemini AI Pro son gün 9 Aralık

Hocam simdi ben sana mail adresimi verecem siz otomatikmen bu paketi uyguluyorsunuz ilerde hesap banlanma gibi durum olurmu acaba
  4. E

Yardım Poco f2 pro Laptopa takınca USB görmüyor. Sadece sarj oluyor.

Ayni sorun bendede var cozum nasil buldunuz
  5. E

Yardım redmi9 kronik sorun

arkadaşlar merhaba redmi 9 alacam da hayalet ekran vs gibi sorunu varmı alırken neye dikkat edeyim
  6. E

Soru cn versiyon mi band 5

arkadaslar herkese iyi forumlar mi band 5 cnnversiyin alsam mi fitten tr dil yapabilirmiyim acaba kullanan varsa yardimci olabilirmi teşekkürler
  7. E

İnceleme Xiaomi mi note 3

Camera ornekleri koyarmisiniz on ve arka isikli ve isiksiz ortamda s7 den gecmegi düşünüyorum da hayirli olsun bu arada SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

Satıldı Uygun fıyata sifir redmi 4x 3gb - 32 gb

Ürün sıfır kullanılmadı full siyah modelidir global yazilim yukludur kayitsizdir istenirse kayit yapilir Fiyat =650tldir sitede en uygun olani belki pazarlik takas yoktur İstanbul ici elden teslim SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Rehber Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Fastboot Rom Yükleme Anlatım

Arkadaslar ben simdi gelistirici romunu yuklicem bunun icin haftalik olanimi yuklicem imei atmam icin developer rom lazim birde benim cihaz band 20 olmayan cihaz band 20 global cihazlarin romu band 20 olmayan note 4x yukleniyormu SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. E

Soru - Redmi Note 4x IMEI

Peki saolun link varmi anlatim icin ona gore yapayim SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. E

Diag port actim iki tane cihazdi birine attim digerinde olmadi atti gosterdi reset attim aynı SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. E

Bendede 1 adet kilitli var nasıl imei atarim yardımcı olurmusunuz SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. E

Rehber Mi5s Cihazlara Orijinal Global Rom Yükleme

Global romda sarj hizli gidiyor birde isiniyor varmı bu gibi sorun yaşayan wipeler yapıldı bu arada SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. E

Soru Mi 5S Global Rom Yükleme

Bende bu sekilde yuklemek istiyom ama otadan guncelleme alirmiyiz SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt