Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dün TV stick aldım 720 p monitöre taktım cihazı tam ekran olmuyor stick ayarı ve monitör ayarlarındanda denemediğim şey kalmadı bu neden olur ? 19 inç monitör bu arada cihaz içi ekran ayarı yazmayın yakinlastir uzaklaştır vs herşeyi denedim ara hdmı aparatı yaparmi bunu yapsa hiç...
Merhaba arkadaşlar bende mi true wireles basic 2 varda bunda aac kodegide var ayriyetten telefonumda mi9T destekliyor lakin ;
Sbc Ve Aac arasındaki fark nedir arkadaşlar aac daha kaliteli deniyor aktarimda ama bazı durumlarda sbc daha iyi deniyor yani şöyle soyleyim hangi kodegi seçmeliyim...
Volte ve Wowifi aktif şekilde kullanıyorum şarj tüketimi çok yermi sizce evde uçak modunda wowifi dışarda volte seklinde sanki az gidiyor gibi şarjı geldi görüşleriniz neler ?
Merhaba iyi günler cihazıma MIUI12 yükledim twrpden geliştirici seçeneklerinden kilit durumuna baktığımda kilitli gözüküyor ama açarken telefonu üstte kilit açık gözüküyor twrp ve magisk yükledim cihaz şimdi kilitlimi değilmi anlamadım kilitli olsa twrp magisk nasıl yükleyeceğim anlamadım sorum...
Arkadaşlar merhaba detaylı bir yanıt bulamadım 6 aya yakindir mi9t kullanıyorum ama renk semasi ayarları nasıl olmalı hangisi daha az şarj yer ben hep standartta kullanıyorum otomatik yapsam çok şarj fark ederek android 10 na yeni geçirdim telefonu
Merhaba arkadaşlar telefon IMEI kapandı sebebi 7 yıl kullanılmamış cihazlar yazıyor neyse tablet gibi kurcalıyorum falan uçak moduna aldım sonra normale döndürdüm telefonun şebeke geldi arama yapıyor şuan ama IMEI sorgulatinca kapalı cihaz diyor ben şaştım kaldım anlamadım birşey anlayan varsa...
Merhaba öncelik le iyi forumlar
Soruma geleyim dün IMEI attırdım telefonuma attırdım kişi otomatik sistem güncellemelerini kapattı güncelleme yapma IMEI gidebiiir bu root da olabiliyor dedi böyle sorunlar ve magisk manager var onla senin işin olmaz vs dedi (ne işe yaradığını biliyorum) ama...