eux kullanıcısının son içeriği

1. eux

Yardım MIUI 12.5 Hataları

Selamlar MI 9 SE telefonum dün MIUI 12.5.1.0 güncellemesini aldı. Fakat arayüz berbat durumda. Hataların ardı arkası gelmiyor. Eski sürüme dönüş yapamıyorum. Güncellemeyi aldıktan sonra hard reset attım, yeniden indirdim kurdum fakat düzelmedi. Örnek hatalar: müziği kapatıyorum fakat müziğin...
  2. eux

Soru Üst bar siyah kalıyor

Arka plan beyaz olmamasına rağmen video izlerken üst bar siyah kalıyor saati vs göremiyorum. Güncelleme mi bekliyecez yoksa ayarlardan halledilebilir mi.(Karanlık mod kapalıyken olmuyor.) Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. eux

Soru Şarj olma performansı

MIUI 12 ile şarj olma hızı azaldı sanki farkeden var mı? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. eux

Yardım MIUI 12 aldım pek iyi değil

Ram kullanımı artmış bazı durumlarda arayüzde küçük takılmalar oluyor düzelir mi? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. eux

Soru Mi 9 SE MIUI 12

Mi 9 SE ye MIUI 12 geldimi sistem güncelleme kısmından bilgi verir misiniz? Bana daha ulaşmadı. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. eux

Yardım Mi 9 SE BBTAN Oynarken Kasıyor

BBTAN Oynarken 30 top falan attığımda oyunda FPS düşüyor telefon kasmıyor. Game turbo ile alakalı olabilir mi?
  7. eux

Soru Stock Android 10 Navigasyon Tuşları

Android 10 da tam ekran hareketlerini etkinlestirince bir tane tuş geliyor ortaya birde geri tuşu geliyor onu MIUI a ekleyebilir miyiz?
  8. eux

Soru Mi 9 SE Android 11

Android 11 listesinde yer almaması saçma geldi. Note 8 bile alıyor. Acaba bı bilginiz var mı?
  9. eux

Soru Mi 9 SE Android 11

Selamlar, MI 9 SE kullanıyorum. Android 11 listesinde göremedim. Başka bi bilgiye sahipseniz paylaşır mısınız? Kesin gelmiyecek mi? Note 8 bile aliyor.
  10. eux

Soru MIUI 12 Telefon ve Rehber Uygulaması

Selamlar, MIUI 12 telefonuma daha gelmedi. Fakat videolardan gördüğüm stock android in telefon ve rehber uygulamasını kullanıyor. Sizde de öyle mi?
  11. eux

MIUI 11 Xiaomi WhatsApp bildiriminden cevap verememe

Selamlar,video izlerken xiaominin WhatsApp bildirimi sadece mesajı gösteriyor bı cevaplama seçeneği çıkmıyor. 2 parmakla kaydırın deniyordu bazı konularda, fakat olmuyor. Cevaplamak için ne yapmam gerekiyor var mı çözümü? MI 9 SE Kullanıyorum.
Üst Alt