Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar MI 9 SE telefonum dün MIUI 12.5.1.0 güncellemesini aldı. Fakat arayüz berbat durumda. Hataların ardı arkası gelmiyor. Eski sürüme dönüş yapamıyorum. Güncellemeyi aldıktan sonra hard reset attım, yeniden indirdim kurdum fakat düzelmedi. Örnek hatalar: müziği kapatıyorum fakat müziğin...
Arka plan beyaz olmamasına rağmen video izlerken üst bar siyah kalıyor saati vs göremiyorum. Güncelleme mi bekliyecez yoksa ayarlardan halledilebilir mi.(Karanlık mod kapalıyken olmuyor.)
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar, MI 9 SE kullanıyorum. Android 11 listesinde göremedim. Başka bi bilgiye sahipseniz paylaşır mısınız? Kesin gelmiyecek mi? Note 8 bile aliyor.
Selamlar,video izlerken xiaominin WhatsApp bildirimi sadece mesajı gösteriyor bı cevaplama seçeneği çıkmıyor. 2 parmakla kaydırın deniyordu bazı konularda, fakat olmuyor. Cevaplamak için ne yapmam gerekiyor var mı çözümü?
MI 9 SE Kullanıyorum.