Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim anladıgım kadarıyla cihaz EU rom ekibinin güdümüne girmiş ve rom dosyasını paylaşmışlar ayrıca güncelleme bile vernişler bekleyelim bakalım piyasaya çıkar durumu
1741271211
aynen listede ek de sundugum resimde var eu sitesinden aldım bakalım heyecanla bekliyorum telefondan çok memnunum
Şuan kullanıyorum elimizde mevcut ama kilitle alakalı nasıl bir yol izlicez merak ediyorum ayrıca server kayıt için yapılıyor deniyor ama kim nerden nasıl ayrıca ücret çok pahalı deniyor
yok açılmıyordu kesinlikle yeniden başlıyor gibi yapıp flaş yanar gibi kapanıp açılıyordu hızlıhızlı rest atıyordu gececi oldgum için msj gec gördüm kusra bakmayın
1707873385
ota.azureedge.net/OS1.0.2.0.UMFIDXM/aristotle_id_global_images_OS1.0.2.0.UMFIDXM_20240115.0000.00_14.0_id_b931188d28.tgz...
şuan twrp için ugrasıyorum aygıt yonetıcısınde android phone yazıyor drıverler tamam ama twrp dosyasını yazdıramadım sanki cihazı görmyor birde bir link buldum adam 13 t için resmi olmayan sekılde paylasşmıs win sıstem 11 pro
Arkadaslar konuyla alaksız ama garantili aldıgım redmi 10 pronun şarj kablosunu kaybettim ve ankarada 3 adet bulunan mi store lere gittim ve 33 what destekleyen şarj başlıgıma uygun kablo olmadıgını ve resmi olarak daha türkiyeye gelmedıgını söylediler telefon hızlı şarj yapıyor diyor ama 4.0...
aslında şarjkonusunda suc bazen kullandıgınız uygulamarda olabılıyor arka planı sureklı temızleyen bırıyım en kotu pil performansı mı8 se ede ıdı ama hızlı sarj edıo cabuk bıtıyo nafıle olmuo cokyogun kullanıyorum hıc elimden dusmuyo artık ellerım agrımaya basladı su telefonla oynamayı bırakmam...