etlik06 kullanıcısının son içeriği

1. etlik06

Rom Xiaomi 15 Pro Global Rom Hakkında Bilgi Bekliyorum

uygulamanın ayarlarından full izin verdim sorunsuz geliyor arada kendi kendine kapanıyor geri açıyorum
  2. etlik06

Soru Xiaomi 15 Pro Çin - Türkiye'deki Bantların Hepsini Destekliyor Mu?

15 ve ultra globale çıktı 15 de elite işlemci aynı bı çözüm bulunur sanırım ayrıca eu rom çıkmış baklim takipdeyiz
  3. etlik06

Benim anladıgım kadarıyla cihaz EU rom ekibinin güdümüne girmiş ve rom dosyasını paylaşmışlar ayrıca güncelleme bile vernişler bekleyelim bakalım piyasaya çıkar durumu 1741271211 aynen listede ek de sundugum resimde var eu sitesinden aldım bakalım heyecanla bekliyorum telefondan çok memnunum
  4. etlik06

Şuan kullanıyorum elimizde mevcut ama kilitle alakalı nasıl bir yol izlicez merak ediyorum ayrıca server kayıt için yapılıyor deniyor ama kim nerden nasıl ayrıca ücret çok pahalı deniyor
  5. etlik06

Soru Xiaomi 15 Pro Çin - Türkiye'deki Bantların Hepsini Destekliyor Mu?

Bendede şuan 15 pro var ve globala çıkarmı acaba tr dil destegini nasıl alırız kayıt nasıl olur deli sorular arkadaşlar :)
  6. etlik06

Yardım Xiaomi 15 Pro bildirim hatası

aynı problem bendede var soruna çözüm buldunuzmu
  7. etlik06

Yardım Hangisini almalıyım

16/512 aldım hazır yd cihaz direnç atılmış rom yüklenmiş bakalım kargoda nasıl bişiyle karşılacagız :)
  8. etlik06

Yardım fastboot acılmıyor bootlopda kaldı

yok açılmıyordu kesinlikle yeniden başlıyor gibi yapıp flaş yanar gibi kapanıp açılıyordu hızlıhızlı rest atıyordu gececi oldgum için msj gec gördüm kusra bakmayın 1707873385 ota.azureedge.net/OS1.0.2.0.UMFIDXM/aristotle_id_global_images_OS1.0.2.0.UMFIDXM_20240115.0000.00_14.0_id_b931188d28.tgz...
  9. etlik06

orange fox recoverynın Release OrangeFox R12.1_0 ARISTOTLE | Xiaomi 13T | KMOD 5.10.136 | Android 13 · JonesqPacMan/android_device_xiaomi_aristotle_OFRP bu sürümünü indirip içindeki recovery aldım ismini vendor boot diye degiştim c klasöründeki minimal adb klasörüne attım cmd ekranını açıp...
  10. etlik06

aynı sey basıma geldi 2 saat ugratım orange fox ile cözdüm :=)
  11. etlik06

HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - EEA Avrupa Kararlı Rom HyperOS1.0.2.0.UMFEUXM İndirme Bağlantıları

şuan twrp için ugrasıyorum aygıt yonetıcısınde android phone yazıyor drıverler tamam ama twrp dosyasını yazdıramadım sanki cihazı görmyor birde bir link buldum adam 13 t için resmi olmayan sekılde paylasşmıs win sıstem 11 pro
  12. etlik06

Haber Redmi Note 10 Pro İmei Tamiri Hakkında

Arkadaslar konuyla alaksız ama garantili aldıgım redmi 10 pronun şarj kablosunu kaybettim ve ankarada 3 adet bulunan mi store lere gittim ve 33 what destekleyen şarj başlıgıma uygun kablo olmadıgını ve resmi olarak daha türkiyeye gelmedıgını söylediler telefon hızlı şarj yapıyor diyor ama 4.0...
  13. etlik06

MIUI 12.5 Redmi Note 10 Pro [ Global ] Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RKFMIXM İndirme Bağlantıları

aslında şarjkonusunda suc bazen kullandıgınız uygulamarda olabılıyor arka planı sureklı temızleyen bırıyım en kotu pil performansı mı8 se ede ıdı ama hızlı sarj edıo cabuk bıtıyo nafıle olmuo cokyogun kullanıyorum hıc elimden dusmuyo artık ellerım agrımaya basladı su telefonla oynamayı bırakmam...
Üst Alt