Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayır her zaman attığım twrp atıldı ama sanırım sistemi sildim yeni bir rom atacağım twrp tekrar gidecek yine başa döneceğim..
1617010058
acaba twrp yüklendikten sonra sistemin sıkıntısız acılması icin yapmam gereken işlemleri söyleyebilir misiniz
1617010120
veya yeni bir rom attıktan sonra twpr...
Merhabalar daha önce de konu açmıştım xiaomi mi 6 cihazıma twrp kuramıyorum diye bu sefer twrp kurmayı basardım sorun pc kaynaklıymış lakin gelelim bu sefer telefon acılmıyor twrp menusunden ne dediysem system reboot dahi desem geri tekrar twrp menusu acılıyor fastboot a alıyorum kapatıyorum...
Arkadaslar hala çözebilmis değilim orange twrp deneyeyim dedim fastboot devices yazdigimda cihaz görunuyor buraya kadar sorun yok fakat "fastboot flash recovery recovery.img" komutunu verdigim zaman alt satira geçip öyle kaliyor saatlerce kabloyu cikardigim zaman bir kac uyarilar geliyo haliyle...
onu da denedim her yolu denedım daha önce attıgım rootu sımdı atamıyorum hiçbir şey degismedi sadece rom degisti onunla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum ama daha önce bu roma da root atmıştım