esgal67 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım TWRP den çıkmıyor

hayır her zaman attığım twrp atıldı ama sanırım sistemi sildim yeni bir rom atacağım twrp tekrar gidecek yine başa döneceğim.. 1617010058 acaba twrp yüklendikten sonra sistemin sıkıntısız acılması icin yapmam gereken işlemleri söyleyebilir misiniz 1617010120 veya yeni bir rom attıktan sonra twpr...
  2. E

Yardım TWRP den çıkmıyor

Merhabalar daha önce de konu açmıştım xiaomi mi 6 cihazıma twrp kuramıyorum diye bu sefer twrp kurmayı basardım sorun pc kaynaklıymış lakin gelelim bu sefer telefon acılmıyor twrp menusunden ne dediysem system reboot dahi desem geri tekrar twrp menusu acılıyor fastboot a alıyorum kapatıyorum...
  3. E

Yardım Xiaomi mi 6 TWRP kuramiyorum

SS de birakayim bu sekilde olduktan sonra baska bir komut girilmiyor CMD ekrani donmus gibi
  4. E

Arkadaslar hala çözebilmis değilim orange twrp deneyeyim dedim fastboot devices yazdigimda cihaz görunuyor buraya kadar sorun yok fakat "fastboot flash recovery recovery.img" komutunu verdigim zaman alt satira geçip öyle kaliyor saatlerce kabloyu cikardigim zaman bir kac uyarilar geliyo haliyle...
  5. E

Sonradan recovery olarak degistirmistim simdi attiginiz konuma bakiyorum insallah cozebilirim
  6. E

Recovery Twrp-3.5.1_9-0 Resmi Twrp

xiaomi mi 6 için önerebileceğiniz bi twrp var mı acaba benim sorun hala çözülmedi de kuramadım kaç gündür twrp
  7. E

buyrun bakın hocam
  8. E

saatlerce beklesen bile böyle kalıyor ve ardından komut gıremıyorsun sankı cmd donmuş gibi
  9. E

onu da denedim her yolu denedım daha önce attıgım rootu sımdı atamıyorum hiçbir şey degismedi sadece rom degisti onunla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum ama daha önce bu roma da root atmıştım
  10. E

Nobita Nobi malesef sonuç yok hocam..
  11. E

burada kalıyor hiç tepki yok ve ardından komut da yazılmıyor sanki cmd ekranı donmuş gibi 1616051779 bakıyorum hocam
  12. E

sınama modunu kapattım sürücü imzasını da devre dışı bıraktım yine de hala hiç tepki yok kafayı yemek üzereyim..
  13. E

Yardım Mi 9t IMEI silindi, twrp yüklenmiyor

Hocam hortlatiyorum ama mazur gör ayni dert bende de var pc ile ilgili ne yaptin acaba hatirlar misin sürücü imzasi mi ben denemedim ama
  14. E

Şuan atamam malesef pc başına yarın sabah tekrar geçebilirim sakıncası olur mu acaba sizin için?
  15. E

Evet açik ve tum driverlar kurulu
Üst Alt