erysngl kullanıcısının son içeriği

1. erysngl

Mod Universal SafetyNet Fix v2.4.0 - Güncel

Teşekkür ise yaradı.
  2. erysngl

Yardım F2 pro şarj sorunu

Sorun şarj flexinde değil, Alt şarj bordunda oluyor benimde başıma geldi telefonu 33wat orjinal şarj aleti ile şarj etmek isterseniz şarj oluyor fakat diğer şarj aletleri ile olmuyor, aynı zamanda bilgisayar ile bağlantı da kurmuyor, çözümü alt bord değişimi İnternet yan sanayi olarak 70-80 tl...
  3. erysngl

Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

Bonus flash için bir çözüm bulan oldu mu?
  4. erysngl

Yardım BonusFlaş uygulamasinda magisk hide çalışmıyor.

Uzun süredir Poco F2 PRO (rootlu) kullanmaktayim banka uygulamalarıni magisk hide ile rootlu olduğunu gizleyip sorunsuz şekilde kullanıyordum, Garanti Bankasına ait BonusFlaş uygulamasinda Mobil ödeme yöntemi olan NFC özelliği ile uzun süredir kullanıp temassiz ödeme yapabiliyordum, geçen hafta...
  5. erysngl

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Poco F2 PRO 5G şarj bordu/soketi lazım nerden bulabilirim?
  6. erysngl

Yardım K30 PRO Yavaş Şarj Şarj olmama Sorunu.

bende de aynı problem var Türkiye de sarj soketini bulan var mı? yoksa yurt dışından hangi satıcıdan aldınız?
  7. erysngl

Soru Poco f2 pro güncelleme alır mı?

bu cihazı yeni sipariş ettim daha elime ulaşmadı yurtdışı cihaz kapandığında imei atılamıyor mu?
  8. erysngl

Soru Poco f2 pro güncelleme alır mı?

Yurt dışı imei atılmış Poco f2 pro güncelleme alır mı? Güncelleme sırası bir sorun oluşur mu?
  9. erysngl

Yardım Redmi note 7 miui 11 ultra güç tasarruf modu yok

Güncellemeyi aldım yükledim fakat ultra güç tasarruf modu gelmedi :( 1572567891 Eu sürümü Türkiye garantili
  10. erysngl

Yardım Redmi note 7 miui 11 ultra güç tasarruf modu yok

Bu gün cihazima miui 11 güncellemsi geldi fakat ultra güç tasarruf modu yok nasıl ekleyebilirim?
  11. erysngl

MIUI 11 Redmi note 7 EU Türkiye MIUI 11 Güncellemesi geldi.

Türkiye garantili redmi note 7 EU sürüme an itibariyle MİUİ 11 GÜNCELLEMESİ GELDİ.
  12. erysngl

Rom Redmi Note 7 MIUI V10.3.10.0 PFGMIXM Global Rom Recovery - OTA - Fastboot İndirme Bağlantıları

Miui 11 ne gelcek? Note 7 için Ota güncellemesi mevcut mu?
Üst Alt