Ersin Sarı kullanıcısının son içeriği

1. E

Mod Leica Kamera Modülü Aosp/Miui

Miu Miui 14 sonrası çalışıyor diye biliyorum hyperos da sıkıntı yok hyperos 2 Android 14 bende tel Mi 11 Ultra sıkıntın yok ama çekimde farkta yok sadece menü değişik zoom fligranı çok hoşuma gitti değişmesi.
  2. E

Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

Telegramda Mi 11 Ultra leica mode sayfasından APK ları alabilirsin orada var bütün modları nasıl yapıldığı telefon kilit açık olmalı gerisini magiskten halledebilrsiniz zaten daha önce yapmışsınız galiba.
  3. E

Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

Ya kardeşim 2 gündür kafayı yiyecem bendede mi 11 ultra var play storeden atıyor eu rom yüklü 1aydır bunu sineye çektik telefona leica falan yüklemiştim 3gün öncede yotube vanced yükledim ondan sonra hangi zip dosyası etkilediyse integrity basic yada gerekli hangi uygulama vardı bilmiyorum...
  4. E

Yardım Google play sürekli duruyor

Kolay kolay düzelmez 1 aydır aynı sorunu yaşıyorum mi 11 ultrada Google playin güncellemelerini kaldırınca düzeliyor kendi kendine güncelliyor yine aynısı oluyor bakalım ne zaman düzelecek başka bir arkadaştada var aynı sorun.
  5. E

Yardım Mi 11 Ultra Alınırmı

Alınır niye alınmasın tercih meselesi ben aldım 6 aydır kullanıyorum çok güzel telefon aşırı ısınma yaşamadım belki oyun oynamadıpımdan şarz olayı orjinal batarya aldım 1günü rahat çıkarıyor .
Üst Alt