Yardım Google play sürekli duruyor

leadsolider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 12 pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba Redmi telefonumda 2 e-posta hesabım var. Bir hesapta Google Play'de oyunlar kısmında size özel bölümüne girince sürekli uygulama çöküp atıyor. Her şeyi yaptım uygulama verilerin temizledim güncellemeleri geri aldım. Hatta artık ChatGPT gibi uygulamalara girince diyor ki. Bu uygulamayı Google Play'den alın. Modlanmış kullanmayın. Zaten oradan indirdim sizce ne yapmalıyım. Hesap kaynaklı %100 reset atınca düzelmez gibime geliyor. Zaten telefonda çok fazla veri var. Ne yapmalıyım hesap hakkında? 2. Hesabıma geçince hiçbir sorun yok.

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Merhaba Redmi telefonumda 2 e-posta hesabım var. Bir hesapta Google Play'de oyunlar kısmında size özel bölümüne girince sürekli uygulama çöküp atıyor. Her şeyi yaptım uygulama verilerin temizledim güncellemeleri geri aldım. Hatta artık ChatGPT gibi uygulamalara girince diyor ki. Bu uygulamayı Google Play'den alın. Modlanmış kullanmayın. Zaten oradan indirdim sizce ne yapmalıyım. Hesap kaynaklı %100 reset atınca düzelmez gibime geliyor. Zaten telefonda çok fazla veri var. Ne yapmalıyım hesap hakkında? 2. Hesabıma geçince hiçbir sorun yok.
Bende aynısı oluyordu mecbur son gelen hyperos güncellemesini kurdum düzeldi ne yaptıysam olmuyordu sizde aynı şekil deneyin isterseniz

Oyla:

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Dün güncelleme geldi yaptım hala değişmedi sadece o e-posta hesabında oluyor.
Google play hizmetlerinin verilerini temizleyin tekrar hesap şifrelerinizi soracak girin düzelir büyük ihtimalle.

Oyla:

Ersin Sarı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin Sarı
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
0
Kolay kolay düzelmez 1 aydır aynı sorunu yaşıyorum mi 11 ultrada Google playin güncellemelerini kaldırınca düzeliyor kendi kendine güncelliyor yine aynısı oluyor bakalım ne zaman düzelecek başka bir arkadaştada var aynı sorun.

Oyla:
Üst Alt