erkn_ctnn kullanıcısının son içeriği

1. erkn_ctnn

Yardım Orijinal imei numarasını bulma

Bende Xiaomi 14 pro var yd cihaz fakat kutlu o yüzden söyledim kutusunda veya arka kapağında beyaz bir etiket okur IMEI bilgileri yazar
  2. erkn_ctnn

Yardım Orijinal imei numarasını bulma

Cihazın kutu üzerinde veya arka beyaz etiketinde de yazmıyor mu hocam orijinal sim 1 2 imeisi
  3. erkn_ctnn

Yardım Mi8 SE Türkçe rom yükleme

Cihaza twrp kurup eu rom yükleyebilirsiniz uzun yıllar mi 8 se kullandım kolay işlemleri
  4. erkn_ctnn

Yardım Xiaomi 14 pro twrp kırmızı yazılı hatalar

Hocam hyperOS 3 e güncelleme yaptım aşırı ısınma arayüz de gecikme şarjı takıyorum 15 saniye sonra şarj takıldı sesi geliyor bunu nasıl yapabilirim
  5. erkn_ctnn

Soru Hyperos 3. 0 ve Server kaydı

Hayır direk flash attım sıfırlama yapmadım
  6. erkn_ctnn

Soru Hyperos 3. 0 ve Server kaydı

Xiaomi 14 pro server kayıtlı hyperOS3 güncelleme yaptım twrp üzerinden herhangi bir sorun yok sadece cihazım çok ısınmaya ve uygulamalarda kasmaya başladı o kadar
  7. erkn_ctnn

Yardım Xiaomi 14 pro twrp kırmızı yazılı hatalar

Selamın aleyküm değerli hocalarım Xiaomi 14 pro (shennong) cihazımda twrp kurup hyperOS 3.0.4.0 eu rom kurdum fakat bu kırmızılı yazılı olan hatalar nedir ne anlama gelir bilmiyorum mühim birşey midir bilgisi olan hocalarım yardım ederse sevinirim hayırlı günler.
  8. erkn_ctnn

Yardım Ekran kırıldı nasıl yaptırabilirim

Merhabalar mi 8 se cihazımın ekranı kırıldı komple değişecek dediler görüntü yok 3000 3500TL en uygunu 2400 TL fiyat çıkıyor daha uygun ne yapabilirim yada elinde arızalı fakat ekranı sağlam olan kişiler varsa iletişime geçebiliriz.
  9. erkn_ctnn

Soru Mi 13T pro bilgi

Merhabalar yurt dışı mi 13T pro almayı düşünüyorum fiyatı 15bin TL fakat cihaz mediatek işlemcili nasıl IMEI atılır yapan var mı kullanan arkadaşlar cihazdan memnun mu yada begenmedigi durumları nelerdir Mİ 8 se den geçiş yapacağım çünkü ekranı kırıldı ve tamiri neredeyse yok 4 bin TL ekran...
  10. erkn_ctnn

Rom Mı 8 se mevcut stabil rom

Merhabalar arkadaşlar mi 8 se cihazımda eu 12.5.1 romu kullanmaktayım animasyon geçişleri ve pubg Mobil de aşırı bir gecikme donma kasma yaşıyorum mi rom 10.3.1 sürümüne geçmeyi düşünüyorum fakat indirme linki hiç bir şekilde bulamadım olan varsa yorumlara atarsa sevinirim ayrıca mı 8 se için...
  11. erkn_ctnn

Soru Elinde mi8se miroom 10.3.1.0 rom linki olan var mıdır?

Merhabalar eu 12.5.1 stabil room kullanıyorum cihazımda fakat hiç memnun değilim daha iyi bir room önerebilicek kişilerin fikirleri çok mutlu eder teşekürler diliyorum ♥️
  12. erkn_ctnn

Soru Mi 8 se için oyunlarda en iyi performansı veren room hangisidir

Merhabalar arkadaşlar Mi 8 se için oyunlarda en iyi performansı veren room hangisidir şuan miroom 11.0.3 stabil kullanıyorum fakat ekran takılmaları çok fazla tavsiye edeceğiniz room var mıdır teşekkürler.
  13. erkn_ctnn

Yardım Nokia C1 01 RM607

İyi akşamlar forum ailesi dedemin elinde almaya dan gelmiş bir tuşlu Nokia C1 01 RM607 telefon bulunmakta IMEI kapanmış bunu nasıl açabilirim bir kaç dükkana sordum fakat yapamayız denildi code ile yada başka yöneten ile IMEI atma durumu var mıdır yaşlı insan başka telefon kullanmak istemiyor...
  14. erkn_ctnn

Rom Mi 8 se önerilen rom

Merhabalar mi 8 se 6/64 cihazım için tavsiye edebileceğiniz bir rom var mı arkadaşlar oyunlarda ve yayınlarda şarj tüketimi açısından ve kasma donma bakımından düzgün çalışan bir rom var mıdır teşekkürler 🌹
  15. erkn_ctnn

Yardım Mi 8 se

Cihazıma mi room 11.0.3 stabil romu kurdum ve modem dosyasını flashladım şuan cihazıma Google play ve Google dan herhangi bir dosya veya uygulama indiremiyorum WhatsApp dan gelen dosyalar da öyle
Üst Alt